שאלת ריבת חלב

נאוה שפ

New member
שאלת ריבת חלב

הכנתי עוגת ריבת חלב נדמה לי שהמתכון הופיע פה פעם יצא טעים אבל קצת בנאלי מידי, סתם עוגה בחושה..... חשבתי להוסיף בפנים ריבת חלב ממש כמו בעוגות האלה של עלית: ריבת חלב פלוס מכירים? אז איך עושים את זה? יש איזה מזרק מיוחד? או דרך אחרת? ובאיזה שלב באפיה עושים את זה אחרי שזה כבר מוכן? תודה מראש

נאוה שפ

New member
מקפיצה לי

clcl

New member
את יכולה לחצות העוגה לשתיים או שלוש

שכבות (כמו טורט) ולשטוח ריבת חלב כאוות נפשך.

נאוה שפ

New member
תודה אבל לא הבנתי משהו

ממש לחצות לרוחב? זה לא יתפורר לי כשאני מעבירה את זה? אפשר לעשות את זה בשלב יותר מוקדם באפיה? והאם באמת יש מזרק כזה שאפשר לעשות איתו משהו בסגנון כזה כמו בסופגניות?

מיכל63

New member
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס

נראה לי יותר קל מאשר להזריק ריבה העוגה באמת יכולה להתפרק...

Nורית

New member
לנאוה ניסיתי את כל השיטות חוץ

מהזרקה וכמה פעמים שאלתי את השאלה לגבי זה לידיעתך כל מה שניסיתי הריבה שקעה לתחתית התבנית לא יוצא טוב. מצטערת שלא יכולתי לעזור. אולי מישהו בפורום כן.

kalah

New member
שתי הצעות

אחת- מה עם הזרקה כשעוד חם ורק יצא? אולי אם לא מגיעים עם המזרק לתחתית אלא די למעלה, זה יעשה אחד משתיים: או שיחלחל ויצור עסיסיות או שישאר במקום כמו ריבה בסופגניה. עוגת הריבת חלב אמנם טעימה אבל פשוטה מאד. שניה- הייתי חוצה לאורך (הופכת על מגש וחוצה ואז מחזירה חצי לתבנית) ומורחת שכבת ריבת חלב ומעליה קצפת (פשוטה, שמנת מתוקה עם סוכר ללא אינסטנט) ומחזירה את החצי השני, ושוב מורחת כאמור, עם שכבת קצפת גבוהה.ככה אני עושה בעוגת ריבת חלב על טורט לבן פשוט.

Nורית

New member
kakah, מיכוון שניסיתי הכל הכי נראה

לי להזריק לתוך העוגות בתבניות אינגלש קייק ואז יוצא משהו קרוב לעוגות של עילית בשם רבת חלב פלוס תודה על ההצעה.

נאוה שפ

New member
תודה לכולכן על ההצעות

נראה אם יהיה לי אומץ לנסות איפה קונים מזרק כזה?

pirge

New member
אני מכינה מהמרשם מאפינס ואת

הריבה או הממרחים,אני שמה למעלה לפני האפיה. ראי למשל......תמונה של מאפינס גבינה בממרח תמרים. בבקשה.

pirge

New member
בבקשה צליל מאפינס גבינה בנגיעת תמר

מאפינס גבינה "טוב-טעם" בנגיעת תמרים מקור:פירגה. יוצאים 23 מאפינס. נשארו לי 2 חבילות של גבינת "טוב טעם" שמתי אותם בקערה והוספתי עליהם: 3 ביצים טרופות במזלג כפית מי וניל צימוקים 2\1 כוס שמן קנולה 2\1 2 כוסות קמח תופח 2\1 1 כוסות סוכר ערבבתי הכל בכף (הבצק נפרד מדפנות הקערה) לא להוסיף קמח. להכין כדורים בגודל ביצה (בערך) להניח בתבניות המאפינס. לשים מעל לכל מאפינס כפית שטוחה ממרח תמרים ולהכניס מעט פנימה. לאפות בחום 175 כ-30 דקות עד שמזהיב ומתחיל לקבל צבע חום. מאפינס גבינה לא אופים יותר מדי, אחרת הגבינה הולכת לאיבוד. אם אופים קודם את הנגלה הראשונה, יש להשאיר את הבלילה במקרר. תהנו,מפירגה.

למעלה