שאלת קראנק

bigwave2000

New member
שאלת קראנק

היום פירקתי את הקראנק, שמעתי שיש חשיבות לכיוון של הגלגל שיניים הבינוני והגדול, אני יודע שבגלגל שיניים הגדול יש בליטה והיא אמורה לשבת מול הזרוע, מצאתי את הבליטה, עכשיו בגלגל השיניים הבינוני לא מצאתי שום סימן, איך אני יודע איך הגלגל צריך לשבת? כמה תמונות שצילמתי

הי שמוליק. הנה הבליטה שלך...

מה קורה? הקראנק שלך בא עם האופניים והורכב במפעל. לכן, אין סיכוי שהפלטות לא בזוית הנכונה. הקפתי בעיגול את הפין שמסמן את הכיוון בפלטה הבינונית. הוא צריך להיות בכיוון של הזרוע. מה שכן... מה זה הכתמים הכתומים המגעילים האלה??? זאת חלודה?!?!? שמוליק, טפל באופניים שלך! סתאאאאם.
אל תיקח ללב...

אוווווווופס! תיקון קטן....

הבליטה בתמונה הקודמת נמצאת על הפלטה הקטנה... ולא על הבינונית.... בכל אופן, גם על הפלטה האמצעית ישנה בליטה זהה שאמורה להיות בכיוון של הזרוע...

bigwave2000

New member
לא יודע למה אבל לא מצאתי אותה

אני אבדוק שוב פעם בערב. תודה רבה לגבי הכתמים- היום או מחר אני אתן שטיפה רצינית לאופניים.

bigwave2000

New member
הסתכלתי עכשיו

אין שום בליטה!! ואם יש בליטה מסויימת על הגלגל שיניים אז היא מופיעה כמה פעמים על הגלגל. הדבר היחיד שמופיע על הגלגל זה איזה מספר קטן(דגם או משהו כזה) מה עושים?

brake jack

New member
קרא גם לי

אתה מרכיב, ומנסה לעלות את השרשרת מהפלטה הקטנה לאמצעית. אם היא בזווית הנכונה, היא תעלה בקלות. אם לא, היא לא תעלה. ואז אתה יודע שצריך להזיז אותה ב90 מעלות, לא משנה לאן.

למעלה