שאלת קניות בסופר.

principeza

New member
שאלת קניות בסופר.

איך אתן נוהגות לערוך קניות? בסופר או בשוק? מאז ששבתי לארץ , אני רואה שאנשים פה קונים יותר ממה שהם בכלל צורכים.ובכמויות מוגזמות! ואני שלמדתי לערוף קניות בסופר באיטליה , קונה בצורה אירופאית.ולקח לי המון זמן להתרגל לזה. בהתחלה הייתי "מפוצצת" את העגלה, ועכשיו כבר לא.

סופר!

מפוצצת את העגלה,כועסת על עצמי בקופה (אבל משאירה את הכל), ואחרי יומיים, מתייצבת, שוב, בסופר, לפוצץ עוד עגלה, כי הכל חוסל!!

סופר ....

אז ככה ... אני עושה רשימה ...ושולחת את בעלי ...

בזמן האחרון

בעקבות מותו בטרם עת של ריכבי הלא אהוב הקניות שלי עברו לשוק ואני מתה על זה, אחת לשבוע אני קופצת לשוק (שנמצא מטר וחצי מהבית שלי) עוןשה קניות לא גדולות (מזל, בסופר הייתי מפוצצת עגלה וחצי הולך לזבל) ואח"כ קופצת לאמא שלי לכוס קפה

principeza

New member
אני מתה על קניות בסופר..

ובד"כ אני הולכת לקניות עם אמא שלי. בתקופה שגרתי בחו"ל, אהבתי לעשות קניות בשוק.להסתובב שם ולראות את כל המבחר העצום של הפירות והירקות ומכל הסוגים האפשריים דברים שאפילו אין פה בארץ. אבל מה באיטליה כמו כל אירופה לא קונים בקילו, קונים ביחידות ולמשפחה ממוצעת קונים בערך 2 מלפפונים ו 2 עגבניות... וגם כשהייתי שולחת את ה- X שלי לסופר , הייתי שולחת אותו עם רשימה והוא היה קונה בדיוק מה שכתבתי לו ברשימה.
. אבל לפי מה שאני רואה מאמי היקרה ומהצורה שהיא עורכת קניות רוב הישראלים עושים קניות בצורה בזבזנית...

למעלה