שאלת קיץ!!!

שאלת קיץ!!!

באמת שאני לא לוקחת קשה את כל הקטע הזה של האפילפסיה שחדש אצלי... אבל מה עם כל שלטי האזהרה האלה בכניסה למתקני מים בפארקי שעשועים? לדוגמא בנהר הירדן עם רוצאים לעשות קיאקים יש איסור לחולי אפילפסיה.ובכל זאת עשיתי ......... אבל מה עם כל השאר?

כל מקום חייב לכסות את עצמו מבחינת

הביטוח. גם אני הייתי בשייט קיאקים, גם במגלשות מים וגם בסופרלנד. אני מאמינה שמי שיש לו אפילפסיה יודע מתי הוא צריך ליווי ולאן,אנחנו יודעים מתי לא טוב לנו ומתי אנחנו צריכים לקחת כדור נוסף. היה כאן שרשור של שוש גדולה - זוהר, לפני כמה חודשים כשהיא נסעה לאילת עם חברה ורצתה לשחות או לצלול, משהו שאסור לחולי אפילפסיה. אין לזה סוף... הרוב עושים, יש כאלה שלא עושים, זה יכול להיות מפחיד. שאלה קשה שאלת... לא סתם לא קיבלת תגובות... אני מקווה שנהנית, אני יודעת שאני מאוד נהניתי בשייט קיאקים

יפעת 1 2

New member
זה תלוי....

תלוי במצבך אם את מאוזנת...אני הייתי בקייאקים, אבובים, בננות, לונה פארק, סופרלנד, מימדיון, והנני כאן בריאה שלמה ומאוזנת. בגדול אין מה לפחד אם יש איזון. אם אין, אולי עדיף לחכות... באמת שאלה קשה... יום טוב חברים, או איך שלא תרצו לקרוא לזה בשלב הזה של היום...

אה..

בקיאקים אנחנו כל קיץ עושים את זה ומעולם לא קרה לי דבר(כבר 4-5 שנים) אבל זה בטיול מאורגן כזה של הקיבוץ אז תמיד שמים אותי עם מדריך.. ליתר ביטחון.. מעולם לא עליתי על רכבת הרים.. בסופר לנד הייתי רק על המפלי האימה וקונגו או איך שלא קוראים לזה.. ואני תמיד נהנתי.. כי אני לא ממש יודעת מה אני מפסידה.. הייתי גם האושינריום... חצי ממנו בכלל לא יכולתי להסכל.. עשה לי סחרחורת נוראית! ובמסיבות אני תמיד עם הגב לפליקר ואם יש לי סחרחורת או משהו אני יוצאת..

sivanlior

New member
../images/Emo73.gifבחול המועד פסח אנחנו..

אני וליאור מתכננים אולי ליסוע ללונה פארק. האמת זאת תהיה הפעם הראשונה מאז שנה וחצי שאנו יחד שנצא ללונה פארק. ליאור כבר 8 חודשים בלי התקפים. ואני מקווה שזה ימשיך. ושהכל יהיה טוב לכולםםםם! אז מאחלת חג שמח! אוהבת סיונוש.

שי מאיל

New member
את ההתקף הראשון שלי קיבלתי אחרי

ביקור בסופרלנד. ייתכן (רק ייתכן) שיש קשר בין השניים. למרות שאני לא יודע אם זה היה בגלל הרכבת הרים או
המתנגשות

למעלה