שאלת "קונצפט" - לתקן או לא .

yossik111

New member
סקודה אמבישן 1.5 tsi רכב חדש בן שנה , עדיין באחריות מן הסתם .

מראה צד ימנית התחילה לחרוק קלות העת הקיפול , חריקה קלה כאמור ועל פניו לא משמעותית .

ניסו בעת הטיפול הראשון במוסך לטפל בכך , טיפול קוסמטי , קרי שימון וכ'ו , לא עזר יותר מדי .

הציעו לי שאם זה לא מספק אותי , לבוא שוב בכדי לפרק את המראה , דבר שכרוך מן הסתם בפירוק הריפודים / כיסויים בדלת ימין וכ'ו .

שאלת "הקונצפט" שלי היא , האם כדאי לבצע זאת כאשר כאמור החריקה מאד קלה , ואני חושש שאיכשהוא המצב מבחינת נראות הדלת מפנים לא יהיה כפי שהיה , ובכלל להכנס ל"הרפתקאה" עכשיו .

אשמח לשמוע את דעתכם בענין – מכול מלמדי , השכלתי .

תודה מראש למגיבים .

יוס.

סקודה אמבישן 1.5 tsi רכב חדש בן שנה , עדיין באחריות מן הסתם .

מראה צד ימנית התחילה לחרוק קלות העת הקיפול , חריקה קלה כאמור ועל פניו לא משמעותית .

ניסו בעת הטיפול הראשון במוסך לטפל בכך , טיפול קוסמטי , קרי שימון וכ'ו , לא עזר יותר מדי .

הציעו לי שאם זה לא מספק אותי , לבוא שוב בכדי לפרק את המראה , דבר שכרוך מן הסתם בפירוק הריפודים / כיסויים בדלת ימין וכ'ו .

שאלת "הקונצפט" שלי היא , האם כדאי לבצע זאת כאשר כאמור החריקה מאד קלה , ואני חושש שאיכשהוא המצב מבחינת נראות הדלת מפנים לא יהיה כפי שהיה , ובכלל להכנס ל"הרפתקאה" עכשיו .

אשמח לשמוע את דעתכם בענין – מכול מלמדי , השכלתי .

תודה מראש למגיבים .

יוס.
האם החריקה היא כתוצאה של שטיפת רכב במכונות השטיפה האוטומטיות?

em28

Well-known member
לדעתי כן, אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לאורך זמן.
גם ברכב בן 20 שלא עבר שום טיפול במראה לא אמורה להיות חריקה.
חריקה קלה כשהרכב חדש זה מתכון לבעיות בהמשך - יפתחו, יראו על מה בכלל מדובר וכל עוד הרכב באחריות יתקנו, גם את הנראות של הריפוד.

מצד שני, צ'מפיון, כשיגלו במה מדובר עלולים לומר שזה לא באחריות - הוט של היבואנים.

למעלה