שאלת קומפי

reuthal

New member
שאלת קומפי

הי, לפשוש שלי יש יומולדת 3 וחשבתי לבקש קומפי מתנה. ראיתי שיש קומפי X וקומפי NG מישהו יודע מה ההבדל? בנוסף בקומפי X יש משחקים שרשום במפורש שלא עובדים איתו- למה? זו גירסה יותר ישנה? והכי חשוב- אני רוצה שזה יהיה חינוכי- האם יש משחקים שמלמדים מספרים ובהמשך אותיות??? תודה מראש

3ונמיי

New member
אתר קומפי

מצ"ב אתר קומפי עם הסברים מפורטים עם הדגמה. אני רכשתי את הקומפי לילדתי כשהיתה בת 1.5 כי בגיל הזה קשה להם לשלוט בעכבר. בגיל 3 כבר איבדה עיניין ושיחקה במשחקים אחרים (גורדי, קליפורד) והשתמשה בעכבר רגיל. יש לי קומפי X (מותאם לXP) לא יודעת מה זה NG...

קיפו דג

New member
יד שניה

המשחק הזה מחזיק מעמד מספר חודשים ואח"כ הולך למחסן או נמכר , לפיכך ממליץ לך לנסות לחפש אותו במכירות יד שניה. יש שני דגמים , 1. מיושן מתחבר ליציאה פרללית ( מדפסת ) ומתאים לחלונות 95 - 98 - ME. 2. חדש יותר ( עניין יחסי ) מתחבר ל USB ומתאים לחלונות XP.

moranGadi

New member
אם את קונה חדש

אז תיקני כבר קומפי NG שהוא הכי חדש יש לו גם משחקים שמתאימים לו ותאמת הם קצת יותר יקרים מהקודמים. לגבי קומפי עצמו - הבן שלי פשוט מטורף על זה (בן 2.5) , מחליף משחקים לבד ואוהב גם את ההדפסות של הדמויות שאפשר להוציא מזה. אז אני משוחד אבל לדעתי שווה מאוד , ומתאים אם גם רוצים להעסיק את הילד איזה חצי שעה.

למעלה