שאלת צריבה

קנגרi

New member
שאלת צריבה

יש לי 4 סרטים באורך של בערך ג'יגה אחד כל אחד. אני רוצה לצרוב את כולם על DVD אחד. איך עושים את זה? בנירו אני מכניסה את כולם ביחד לתיקית VIDEO_TS? או שיש דרך אחרת?

קנגרi

New member
מקפיצה..

מה.. אף אחד לא יודע? יכול להיות שזה בלתי אפשרי?

dani666

New member
לא ...

אם כל סרט הוא של כ 1 GB אז אני מניח אלה סרטי mpeg4 - avi. סרטים כאלה את צורבת כ dvd data רגיל. VIDEO_TS משמש רק בהכנת dvd video.

קנגרi

New member
אז ככה. אלה באמת היו סרט AVI

המרתי אותם לפורמט DVD. ככה שיש לי 4 סרטי DVD כל אחד בנפח של 1 ג'יגה. אז איך בכל זאת אצליח לצרוב את כולם על דיסק אחד?

קנגרi

New member
יש 4-5 קבצים בתוך VIDEO_TS

ושניים מהם באים עם סיומת של IFO. 4 תיקיות כאלה של VIDEO_TS

dani666

New member
אם ככה ...

אז חפשי תוכנה שיודעת לבנות DVD אחד מכה DVD, אני אל מכיר כזאת - לא אומר שאין. בכל מקרה, לדעתי, בגלל ההעברה מ MPEG4 ל MPEG2 - האיכות תהיה איומה

dani666

New member
לידיעתי - אפשר רק סרט אחד על DVD

כלאמר - כל אחד מהקבצים שהמרת - חייב DVD משל עצמו לדעתי (למרות הנפח הקטן) משהו שלא נראה לי - DVD הוא בדחיסת MPEG2 שהיא נמוכה מדחיסת MPEG4 - לכן נכנס עליו רק סרט אחד. אם באמת המרת את הסרטים שלך ל DVD ....הם באיכות איומה. בנוסף - אם זה DVD אז מכל סרט AVI אחד - היית צריכה לקבל אוסף של קבצי VOB ןאחרים - האם זה מה שקרה ? אם יש לך רק קובץ אחד - זה *לא* DVD !!!

קנגרi

New member
כן. זה מה שקרה.

הרבה קבצים. אולי כדאי לנסות לאחר אותם ביחד בתור AVI ואז לצרוב אותם ל DVD? מכירים כזאת תוכנה?

Y. Welis

New member
כן: AVI2DVD, וגם זו של VSO

שתיהן יודעות לקרוא כמה קבצי AVI, לחבר אותן לקובץ אחד ארוך, ואז להמיר אותו ל-DVD, תוך כיווץ היכן שצריך כדי שהתוצאה תיכנס על DVD אחד.

Y. Welis

New member
לתת לכל קובץ שם זהה, עם התוספת

בסוף (כלומר 3 התוים האחרונים בשם, *לא* הסיומת) CD1, CD2 וכן הלאה. התוכנה תזהה את הקבצים כחלקים מהשלם ותודיע 'More CDs added'. שלב ההכנה הראשון יהיה אז לחבר את כל החלקים לקובץ אחד ארוך, שבתורו יעבור את ההמרה. אפשר לעשות את האיחוד באופן ידני עם התוכנה העצמאית שאחראית על כך, AVIMux_GUI.

קנגרi

New member
או קי. מצטערת על הניג'וס, אבל

לא ממש ברור לי התהליך. אני מצרפת עוד ועוד קובץ.. ואז על מה ללחוץ כדי שבכל זאת יתחיל תהליך הצירוף? כי התוכנה הזו היא רק המרה. אני מעדיפה לעשות את זה עם התוכנה AVI2DVD. יותר פשוט נראה לי...

Y. Welis

New member
אין צורך להוסיף. בחרי את CD1

בלבד. אם התוכנה אכן הבינה שמדובר בחלקים, יתווסף הכיתוב 'More CDs added' מתחת לשם הקובץ שצורף.

למעלה