שאלת ציפוי קצה כנף

טומפיקו

New member
שאלת ציפוי קצה כנף

אהלן, בזבזתי קצת זמן ואנרגיה על ציפוי קצה כנף. מישהו יכול לתת טיפים לציפוי מוצלח? אני מצרף תמונה של קצה הכנף המדובר (של Rapture 40). בתודה, סיון

GOSFRABA

New member
היי סיון

את קצה הכנף צפה בשני חלקים נפרדים. חתוך 2 חתיכות עליונה ותחתונה- מעט גדולות יותר מהחלק הדרוש. התחל עם החתיכה התחתונה. העזר בפרופיל הקיצוני ביותר, תפוס עליו קודם. (בחלק הפנימי לכיוון שורש הכנף). אח"כ בעזרת היד מתח את החתיכה עד לקצה והדבק עם המגהץ. כך גם לחלק הקידמי והאחורי. את הציפוי מתח ככל הניתן עם היד. העזר בשפה הפונה מעלה- ותפוס עליה את הציפוי. לאחר שהכל מגוהץ למקום, חתוך את השאריות. תשאיר משהו כמו חצי ס"מ של חפיפה. אח"כ עבור לחלק העליון. ובצורה דומה- תפוס בפרופיל הפנימי.. הפעם כשתסיים, חתוך את השארית בקו האמצע או עם חפיפה קטנה. לאחר שציפית את קצות הכנף, צפה את שאר הכנף. עדיפות לחלק תחתון קודם לעליון. ובמידה וישנה סכימה המרוכבת מחלקים. התחל מהחלק האחורי לקדימי- כך שלא יהיו חיבורים לכיוון הטיסה. מקווה שההסבר ברור, אם לא- אשמח לנסות להסביר דרך הטלפון. (מגיע במסר) בהצלחה ותתחדש, טיסן מצויין

yyy35yyy

New member
גם אני בניתי Rapture

נחמד לשמוע שיש עוד מישהו באיזור שבונה Rapture. אני סיימתי לבנות את שלי אבל כרגע עדיין מטיס טריינר הציפוי של הכנף היה בהחלט מאתגר אבל יצא בסדר גמור (ציפיתי את הטיסן בדיוק לפי התמונה שעל האריזה) אם תרצה עזרה או להסתכל מה אני עשיתי - אני מתגורר בנופית נחמד יהיה לראות שני Raptureים טסים בחסידים בקרוב

yyy35yyy

New member
לינק לתמונות

מצורף לינק לתמונות. אין שם כרגע את התמונות של סוף הבניה. אני מקווה שהיום בערב אני אוסיף תמונות http://picasaweb.google.com/y.e.katz/TissanimBuildingTheRapture

yyy35yyy

New member
עדכון תמונות בלינק

הוספתי ללינק בתגובה הקודמת גם את התמונות של המוצר המוגמר

למעלה