שאלת ציוד

gilad_no

New member
עוב משהו על ציוד

קרפיון, הייתי השבוע בסנפיר, ובחנתי שם את הגלייד 1000 ואת ה2000. ההבדלים העיקריים מסתכמים העוד פיצ´רים. אם יש לך ציוד נוסף כמו מצלמה וכו´ אולי באמת עדיף את ה2000, אבל חוץ מזה, חבל על הכסף. אני אישית לקחתי את ה1000 ואני מרוצה. ושאלה לחברי הפורום: רכשתי סנפירי MARES - AVANTIX3 והספקתי לבצע איתם רק 2 צלילות. נורא לא נוח לי איתם. הם נורא קשים וכואבות לי הרגליים אחרי הצלילה. מהיכרות שלכם עם דוגית, יש בכלל על מה לדבר איתם ? יש סיכוי שיחליפו לי ? כמו כן, אני אשמח להמלצה של סנפירים שלא יגרמו לי להיתפסות שרירים

c_f

New member
אם כבר בנושא ציוד עסקינן אז:

אני רוצה לקנות סכין. מכיוון שרוב צלילותי נעשות בים התיכון (אשר מלא בחפצים,רשתות וכיוצא בזה) ועל כן מומלץ תמיד לשאת סכין לעת הצורך. אני רוצה לדעת איזו מומלצת,מחירים,היכן עדיף להחזיקה (אם על המאזן או על הרגל וכד´). אודה למשיבים

כתבתי על זה פעם בפורום אחר

תנסה את הקישור המצורף . מאז קצת שיניתי את קונפיגורצית הציוד שלי בכל זאת מקווה שיעזור לך להחליט שלומי “ Scuba diving... another great activity where your main goal is to not die “ Jerry Seinfeld

ניב ד

New member
כמעט בטוח שיחליפו

לך לדוגית ותסביר להם על הבעיה, כמעט בטוח שיסכימו להחליף לך. זה יתרון השירות של דוגית. דבר או עם אביב או עם רני הבוס. לגבי המלצה על סנפירים - אני מבין שאין לך רגליים חזקות במיוחד - הייתי ממליץ לך על הקוואטרו או על הוולו שנוחים מאד ורכים מאד.

zolel

New member
הערה לתשובתו של ניב.

הקוואטרו אינם סנפירים לאנשים עם רגליים שאינן חזקות במיוחד. הקוואטרו הוא סנפיר גדול יחסית והשימוש היעיל בו מחייב רגליים חזקות. הוולו הוא אכן יותר טוב לבעלי רגליים לא כל כך חזקות. ממה שהבנתי הסנפירים של טכניסאב (IDEA ?) גם הם נוחים לבעלי רגליים פחות חזקות. וכמובן החצויים שהם יקרים יותר.

c_f

New member
שלומי, מה המחירים פחות או יותר של

סכין סבירה?? (אני לא מדבר על הטיטניום ). ותודה על עזרה

למעלה