שאלת צואה

BabaGee

New member
שאלת צואה

הבואה שלי חירבנה (סך הכל פעם שניה מאז שהיא אצלי לכן אין לי בסיס גדול להשוואה) החלק הראשון שיצא ב"נקניק" היה "פלאג" לבן עם מעטפת קשיחה שכשפוררתי אותה בפנים היה חומר לבן החלק השני היה חומר לבן צמיגי כמו לבנה (אני מבקש סליחה מחובבי הלבנה שלא יסתכלו על לבנה באותה צורה יותר
) החלק השלישי היה חום בהיר וצמיגי החלק הרביעי שוב היה מעיין "פלאג" קשיח עם מעטפת עם חומר לבן בפנים (כמו הראשון ) רק מעט יותר גדול מהראשון החלק החמישי היה שאר הצואה (בערך 3 חמישיות מכלל החבילה) של גוש חום עם שרידי פרווה שלא התעכלה . הדבר שהכי מעניין אותי זה 2 ה"פלאגים" הלבנים עם פרורים צהובים עליהם נראה לכם תקין כל העניין ?? ואם כן אז למישהו יש מושג למה זה מתגבש בתוך מערכת העיכול עד כדי חוסר גמישות טוטאלי ??

BabaGee

New member
כן הייתי חייב

אחרת לא הייתי יכול להעביר את המידע כדי לקבל תשובה ואם נגעלת אני מצטער זאת לא הייתה הכוונה בכותרת כתבתי "צואה" מהסיבה שאת מציינת - שתדעי למה לצפות אם את קוראת את ה-post אם הייתי נותן כותרת "שאלה עם פירוט מזעזע על צואה" תהיי בטוחה שגם היית נכנסת לקרא מהסקרנות

נשמע תקין

מערכת העיכול והכליות של זוחלים בנויים בצורה שתנצל את כל האנרגיה שאפשר מהטרף. וגם לא תאבד נוזלים יקרים. לכן הצואה של רוב הזוחלים היא קשיחה וכך גם השתן שלהם שיוצא בצורה גבישית.

BabaGee

New member
אוקיי

את עניין הניצול המקסימלי אני מכיר מה שהיה נראה לי מוזר שהיציאה לא הייתה חומצת שתן / חומר לבן וגוש אלא שהגוש הלבן היה קשיח כמו אבן גיר (רק המעטפת - הבפנים היה צמיגי)

למעלה