שאלת פרק ב'

מגורים משותפים יותר מלחיצים אותך מילד משותף?

רוצה אבל פוחדת? כדאי לחכות עד שתהיי בטוחה יותר. אבל לטענתך את לא כל כך רוצה. אז מה היה לנו? 1. רוצה עוד ילד. 2. לא תרומת זרע - אלא רוצה שיהיה אבא. 3. לא מוכנה לגור עם האבא. החתונה זה החלק הפשוט. הילד המשותף זה החלק המסובך.

תגידי למה את מורחת אותו ואת החיים שלך....

ממה שקראתי ממך לא הבנתי למה את מושכת את הקשר הזה האם את איתו כתמיכה כספית? כי אחרת אין לי מושג מה משאיר אותך איתו (חבל לי עליו) משום שלא נשמע שיש לך אליו רגש או הערכה ובטח לא ביטחון אולי רק כלכלי שנה וחצי את סביבו בעודך יודעת שהוא רווק ומן הסתם ירצה להתחתן ולהוליד ילדים כשאת בכלל בפלניטה אחרת לא רואה עתיד איתו גברת דיי למרוח את הזמן שלא במיוחד וגם שלך ותפרדי ממנו היום עוד לפני מחר.

ולי יש שאלה אחרת...

למה את ממהרת? אם את גרושה זה אומר שככל הנראה עשית טעות פעם אחת, מן הסתם התחתנת צעירה וגילית שהחיים בזוגיות פחות פשוטים ואופטימיים ממה שחשבת. את בסה"כ בת 28, למה את ממהרת לעשות את אותה הטעות שוב? אם אלו החששות שלך, ככל הנראה את לא באמת אוהבת את הבחור איתו את יוצאת אז למה להשלות אותו, אותך ואת הילדה? חשבת פעם מה יקרה לילדה בפעם השנייה שתתגרשי? אולי עדיף שתקחי את הזמן שלך, תחשבי, תתבגרי ואז ורק אז תכנסי בצורה מודעת לקשר חדש ואמיתי, קשר שלא תרגישי מלכתחילה כאילו הוא זמני ומיועד למטרה אחת בלבד (עוד ילד).

אם את רואה רק ../images/Emo202.gif../images/Emo59.gif../images/Emo54.gif

זה אומר 1 מ-2 דברים: או שאת באמת לא מוכנה - שזה לגיטימי או שהוא לא זה שאת אמורה להמשיך איתו הלאה - שגם זה לגיטימי
אנשים חכמים מאיתנו כבר קבעו שכשיש מקום לספק, אין ספק
וזה כנראה לא הזמן - או האיש - שלך. לגבי הפסימיות שלך, הייתי עובדת על זה וכמה שיותר מהר. אין טעם לתת למשקעים/טעיוות עבר לנתב את המשך חייך. אז התפרק פעם אחת, ואולי יתפרק שוב ואולי לא. מה שבטוח - אני מקווה
- שהפעם את חכמה, מנוסה ומבינה יותר ועל כך תקבלי החלטות נכונות יותר. חיים רק פעם אחת ורק את יכולה להבטיח לעצמך שאלו יהיו חיים מאושרים אז התרכזי בחיובי, עשי מה שעושה אותך מאושרת, ומה שטוב לך ולקטן/ה שלך

מכיוון שקיפלת את הזנב בין הרגליים

ולא טרחת אפילו לענות לכל המגיבים לך,מפאת כבודך והוד כוסיותך.... מכיוון שלא כולם כאן עומדים דום (כדברייך) עבורך כאן (זה לא אני שצריך להחליט אם את שאפה או כונפה ? מה את קובעת לי פה עובדות...?) הרשי לי להקדיש שיר קטן לבנק הזרע הפרטי שלך. שמאוהב בך כל כך עד כדי איבוד הביטחון העצמי שלו. שהקדיש 3 שנים מזמנו עבורך בתמימותו הרבה,ומעוניין לעבור שלב והזמינך לחלוק עימו את ביתו. שהסיפור שלו נגמר מבחינתך עוד בטרם החל. תיזהר ממנה.

לילי301

New member
בשניה הראשונה..

כשרק קראתי את השאלה שלך חשבתי לספר לך על עצמי ועל הדרך שלי לסבב ב', אבל אחרי שקראתי את תשובותיך לחבריי בפורום הבנתי שאת ממש לא מדברת על סבב ב' באופן שבו אני רואה אותו, את מחפשת ספונסר לילדך החדש וסביר להניח שגם לבתך.שלא כמוך..בשבילי סבב ב' זהו סבב של אהבה ולא של עסק כלכלי. צר לי, ולא עליך, אלא על בתך בת ה4 ועל ילדייך הבאים שלא ידעו אהבה אמיתית מהי..

גם סבב א' היה סבב של אהבה...

לפחות ככה הוא אמור היה להיות, או לכל הפחות להתחיל. מה שכן, סבב כלכלי נועד לאנשים חסרי רגשות.

שרשירית

New member
יש לי התחושה

שאם תיכנסי עם כאלה חששות למקום שיהיה קשה לצאת ממנו ללא פגיעה, קרי מגורים משותפים או ילד משותף, את תסיימי מהר מאוד באותה נקודה בה את נמצאת היום. לא שאת במקום רע אבל אני מאמינה שאסור לך להיות אנוכית ולעשות מעשה ללא מחשבה שיכול לפגוע באנשים מסביב שאת אוהבת. מגיע לבחור משהו טוב, גם לך ולילדה שלך. משהו טוב יכול להיות את אבל ממקום נכון של אופטימיות ולא מהמקום בו את נמצאת עכשיו. איזרי אומץ ותגידי לו שאתם נמצאים במקומות שונים והכי הוגן יהיה לסיים את הקשר הזה כי אין לך כוונה לבזבז את הזמן שלו ולהשלות אותו. מה שלא תחליטי תמיד תנסי להיות הוגנת, אחרת הפגיעה באנשים שאת אוהבת תהייה קשה. בהצלחה!

ye44

New member
erana28 אני פונה ל../images/Emo23.gif שלך

אולי תפתחי "מכון" יהיה לך הרבה יותר קל בחיים,הכסף יזרום בקלי קלות ,במידה ואת נראית טוב כמו שאת כותבת
"וכמובן במידה ואני יצטרך לא חסר גברים שיעמדו דום בשבילי" אז בשביל מה את חופרת על פרק ב ? אייך הולך ומה הולך ? את לא בנויה לפרק ב' את בנויה לפרק ב,ג,ד,ה,ו,ז,ח,ט מתאים לך הקטע של מזונות כפולים ומושלשים בקיצור להנות מכל העולמות אז אל תחרטטי לנו במוח על "אבל לגדל עוד ילד בלי אבא לא בא בחשבון ! "

למה אתה סתם מכפיש ומסלף את דבריה...?

"אבל לגדל עוד ילד בלי אבא לא בא בחשבון ! " היא לא מודאגת שמא הילד העתידי יגדל בלי האבא. היא לא רוצה לגדל גם אותו בלי עזרת האבא. אבל לעשות ילד עם בנאדם שהיא לא מעריכה ומזלזלת בו ועוד בגלל שהאכזרי הזה מאוהב בה,ורוצה לקדם ולמסד איתה את הקשר, זה בסדר. פשוט מלאך. המוות. הייתי מת לחטוף שיחה עם הגרוש הראשון שלה. מניח שהוא כבר לא עומד דום להוד מלכותה. והשני עוד לא יודע שראשו מונח על הגרדום. יאללה שחררו,זה כבר להתעלל בגופה. ואני מעולם לא חיבבתי נקרופילים.

למעלה