שאלת פרק ב'

erana28

New member
שאלת פרק ב'

חייבת לשאול /להתייעץ... שלום לכולם, גרושה (בת 28) 3 שנים +ילדה בת 4+ , קרוב לשנה וחצי אני יוצאת עם בחור רווק בן 32+ בתקופה האחרונה הבחור לוחץ שנתחתן ושאני יעבור לגור אצלו בבית , מה שקורה אצלי הוא דבר מוזר מאוד פתאום אני חוששת, לא מרגישה מוכנה לתקופת המעבר, חושבת מה יהיה בעתיד, ואם לא נסתדר שוב פעם פירוק משפחה גירושים, רואה רק שחור ושום אופטימיות בדרך. רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים שהמשיכו לפרק ב' נשאו בשנית ואיך הולך להם? תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה שקורה אצלך הוא לא כל כך מוזר בהתחשב בכך שכבר פירקת משפחה אחת יחד עם זאת את צריכה לזכור שזה לא אומר שכל מערכת יחסים שלך בעתיד תסתיים בצורה כזו ובהחלט יש דברים אחרים :)) שיהיה המון בהצלחה

erana28

New member
תודה ,

כנראה שאני ינסה אבל לפני החתונה ולא אחרי . וכמובן תמיד אפשר להביא ילדים גם מחוץ לנשואים לא?

מעברים..

אמורים להיות מורגשים טיבעי.. ומתבקשים אם אחרי שנה וחצי את מפחדת לעבור לגור יחד מפחדת מחתונה שנייה.. כנראה שזה מוקדם מידי לך..או שאינך מוכנה נפשית..עדין נמצאת ב"טראומת" של הגרושין שלך שאינך יכולה לראות דברים אחרים כמו זוגיות שנייה מתפתחת ואפילו מצליחה.. ובכלל..איך אינך רואה את זה שהוא מציע לך מעבר מגורים משותף ואולי חתונה..כהצלחה למשהו שאכן מתפתח. "ואם לא נסתדר.."...אפאח'ד בעולם לא יתן לך ערבויות שהכל מסתדר בחיים וזוגיות שנייה זה לנצח...הפעם מה שכן יגידו לך שמי שלא מנסה לא מצליח.

יותר סביר מלא סביר

יותר סביר מלא סביר שגם פרק ב' יתפרק בשלב זה או אחר יותר סביר מלא סביר שתחזרי לכאן בעוד פרק זמן לא ארוך במיוחד יותר סביר מלא סביר שזה יהיה עם יותר מילדה אחת בת 4 יותר סביר מלא סביר שתהיה לא מעט אופטימיות והנאה עד אז יותר סביר מלא סביר .. וכל זה יגידו לך פה הגרושות הותיקות, לא סיבה, לא להנות מכל רגע בדרך לשם ... בהצלחה לך

erana28

New member
איזו תשובה חחח

תאמין לי בתור גרושה 3 שנים , מגיל 20 ועד גיל 26 הייתי שבויה בגיל 27 השתחררתי לחופשי והנה הסיכום שלי אין כמו להיות חופשייה אני נהנית מכל רגע נתון וזו הסיבה שאני מפחדת להתחתן בשנית, נשואים זה לא בשבילי אני פשוט רוצה להביא עוד ילד/ה בשנים הקרובות ...גבר זה לא מה שאני צריכה . וכמובן במידה ואני יצטרך לא חסר גברים שיעמדו דום בשבילי.

חחחח

והנה לך התשובה .. לא חבל לאמלל עוד גבר בדרך למטרה שלך ? עוד ילד את יכולה לעשות עם תרומת זרע ... לא צריך לסבך איזה בחור לכל החיים לא ככה ?

erana28

New member
מחשבה טובה,

אני לא מסבכת אף אחד , אבל לגדל עוד ילד בלי אבא לא בא בחשבון ! וגם איך אני אמורה לגדל 2 ילדים עם משכורת אחת , יותר מדי בשבילי! אז לא ככה- הוא ילד גדול ומודע להשלכות שיגרמו לחיוב או לשלילה. שבת שלום.

אם כבר מחשבות טובות ...

נראה אם הבנתי אותך נכון ... את חופשיה ונהנית מהחופש נישואין זה לא בשבילך את פשוט רוצה להביא עוד ילד/ה בשנים הקרובות גבר זה לא מה שאת צריכה אבל לגדל עוד ילד בלי אבא זה לא בא בחשבון בעיקר בלי המשכורת של האבא (הצפוי) שהוא ילד גדול ומודע להשלכות שיגרמו לחיוב או לשלילה (שתרצי שוב את החופש ותעיפי אותו - אפשר לחשוב אם זה חיובי או שלילי :) ולכן את לא מסבכת אותו ? הבנתי אותך נכון ? אם אני הייתי במקום האבא הצפוי - הייתי שמח לשמוע ממך, לפני שמתקדמים ש: נישואין זה לא בשבילך את פשוט רוצה להביא עוד ילד/ה בשנים הקרובות גבר זה לא מה שאת צריכה אבל לגדל עוד ילד בלי אבא זה לא בא בחשבון בעיקר בלי המשכורת של האבא (הצפוי) ואז להחליט אם ההשלכות מתאימות לי ... מה את אומרת ?

erana28

New member
בוא נעזוב את זה,

ונשאר חברים. ואל תחשוב שהוא מסכן ולא מודע לזה ...לא ממזמן הצעתי לו שנפרד , אני ממש לא מרמה אותו או הולכת מאחוריי גבו. פשוט גבר בלי ביטחון עצמי שווה ל...במיוחד שהוא גבר מאוהב.

למה שלא נישאר חברים ?

הכל בחברות ... ולא - אני לא חושב שהוא מסכן .. אם אני צריך להמר, אז את החברה הרצינית הראשונה שלו, ואת גם בטח נראית טוב, ואולי גם הבחורה הראשונה שמצצה לו ... אז הוא מאוהב ... מה לעשות - קורה .. במשפחות הכי טובות ... ואם להמשיך להמר - אז הוא בסדר גם בעיניך, רק חסר ביטחון עצמי, וקצת חנון, אבל הוא משלם עליך ומפנק אותך - אז סבבה גם לך .. כמו שכבר אמרתי קודם נדמה לי, תהני לך .. רק תגידי לו את הדברים בצורה ברורה שהוא ידע מי ומה עומד מולו ולמה הוא נכנס .. זה לא עוד דייט ... ילד/ה זה לכל החיים - גם ובמיוחד אם את מתכוונת להעיף אותו אחרי שהוא יעשה לך אותו/ה ...

erana28

New member
תודה לך עבור מידע כה מפורט,

אם יהיו לי שאלות נוספות אני פונה אלייך כגורם ראשוני!

בכיף, בכיף ...

חשבונית ... לאן לשלוח ? אליך או אליו ?

אליו אליו....

זה הוא שהולך לשלם ביוקר על הקשר איתה... שלוש שנים על מיכאל עברו בזיונים... עכשיו התור שלה....

וואי וואי

שווה למה??? ואם הבנתי אותך נכון מכל מה שקראתי אז אין לך בעיה לעשות איתו הסכם לפני שאתם מביאים ביחד ילד שבו אתם מסדירים ביניכם את כל העניינים שקשורים לילד לפני כי עד כמה שהבנתי זה לא סיפור של אהבה גדולה והקמת משפחה חדשה אלא בעיקר רצון שלך להביא עוד ילד ושיהיה מי שיעזור לך לגדל אותו מבחינה כספית אז למען הילד שעוד לא נולד כדאי שבאמת תשקלו לעשות הסכם כזה לפני כי אחרי זה אף פעם לא נגמר טוב ואני מתכוונת בעיקר בעיקר מבחינת הילדים . . . שיהיה בהצלחה!!

לא נשמע

שהיא אוהבת אותו בשיט. יש לו תפקיד מיועד לייצור זרע. עזרה בגידול הרך הנולד. ומימון כספי ארוך טווח. שימי את הקלפים על השולחן.ממי את מתביישת...? לא נגלה לו... איזה מזל שאני לא בקשר מפחיד ומזוויע כמו שלך... לדעתי זה סיוט של כל גבר באשר הוא. מחכה ליום בו ימציאו את הגלולה הגברית. זה מה שיסכל מזימות שפלות של נשים כמוך... ואת זו שחוששת ממיסוד הקשר...? אחחחח....אם הוא רק היה יודע איזה עתיד את צופה לו... היה בוכה כבר עכשיו על מר גורלו.

יפה...

האמת - מסתבר שיש לו מעט נשים שלא שוות יותר מאשר זיון. <וזה גם עניין של טעם אישי...> אנחנו בתור גברים חכמים חייבים לזהות את הפרוייקט הבא, לסמן V ולהמשיך הלאה. ליבי עם אלו שייפלו בפח.

למעלה