שאלת פרחה :)

שאלת פרחה :)

בוקר טוב לכולם..
כמו שנאמר בכותרת - שאלת פרחה קטנה..
אני ובן זוגי טסים ל3.5 חודשים לדרום אמריקה (ארגנטינה ברזיל מקסיקו) אני מאוד מאוד רוצה לקחת מזוודה כי המחשבה על להסתובב עם תיק ענק עליי פשוט מבאסת אותי. אנחנו נוסעים יותר לחופים ולטיולים של כמה שעות ולא טרקים של כמה ימים. שאלתי מספר אנשים וגם בפורומים ואמרו לי שמבחינת נוחות - לא יהיה לי נוח מזוודה. אפשר להבין מדוע?

ועוד שאלה - השכרת רכב בדרום אמריקה (אני יודעת שצריך להוציא רישיון נהיגה בין לאומי בממסי) - מאיזה גיל?

jeshu

New member
אם הטיול לא כולל שימוש פונציונאלי בתיק אלא הוא רק ישמש כמזוודה, זה לא משנה כלום. כן קחי במזוודה תיק קטן לטיולי יום. משהו שיחזיק מים, ספר, אוכל ועוד כמה חפצים שאת צריכה איתך לטיולי יום או שוטטות בעיר.

אם לא יהיה לך נוח זה עקב ההגעה למלון מתחנה מרכזית ולאמנצעי התחבורה. גם לחפש מקום לישון בו יהיה קשה יותר עם מזוודה, אבל אם תקחו מוניות כל הזמן, זה לא ישנה כלום.

natyh

New member
מזודה ?

את לא צריכה יותר מתיק שכל ....
כפכפים מכנסים קצרים , בגד ים ומגבת .

מה תעשי עם מזודה ....?

אני בכל זאת בחורה..

זה כמה זוגות של מכנסיים, כפכפים ובגדי ים ;)

תודה רבה לשאר העונים! עזרתם לי מאוד.
כמה עולה מזוודה כמו שפיצפיצון תיאר?

natyh

New member
תרמיל מזודה

כך זה נקרא .... את שלי אני לא מוכר .....

גורם לי להיות פופולרי כל הזמן משאילים אותו .....

יש לזה הגדרה מענינת...

שלצערי שכחתי, אבל למדתי אותה מחבר'ה שטיילו בדרום אמריקה, שזה בעצם אומר שיש מוצ'ילרים ויש את הממש לא מוצ'ילרים ויש את האלה בין לבין.
תבדקי למשל מזוודות (תיקים לא קשיחים, יש כאלה של אווטדור, טי סי או ומלא חברות אחרות) שיש להם אופציה גם להפוך לתיק גב (שתי רצועות לגב באחורי התיק) מה שיכול להקל עליך את ההליכה עם התיק במדרגות למשל או על דרכים לא סלולות.

sivangilad22

New member
אין לך מה להרגיש פרחה..

אני חזרתי לפני כמה חודשים מטיול בדרום אמריקה והייתי עם תיק חיילים של 85-90 ליטר (לא מוצ'ילה). עשיתי כמה טרקים קצרים בדרום ארגנטינה ולפי מה שאני מבינה ממך הטיול שלך הולך לכלול עוד פחות טרקים ממה שאני עשיתי. מזוודה זו הדרך הכי נוחה לקחת בה את הדברים. גם כשיצאנו לטרק של יותר מיום אחד, בפועל היינו משאירים את התיקים הגדולים בשמירת חפצים בהוסטל שלנו ולא נסחבים עם כל הציוד איתנו. זה מקשה על הטרק. לוקחים רק דברים נחוצים בתיק גב של 30-40 ליטר וזהו!
אני יכולה לספר לך גם שהיו איתנו 3 בחורים שכל אחד מהם הסתובב עם מזוודה ענקית. יש שיגידו שזה ממש לא 'גברי' ולא 'מוצ'ילרי' מצדם, אבל הם לא רצו להיות מוצ'ילרים, ולכן מזוודה מאוד התאימה לאופי הטיול שלהם. להיסחב עם תיק בלי גלגלים בתחנות מרכזיות, שדות תעופה וברחובות בחיפוש אחר הוסטל, זה ממש לא נוח. לפי דברייך אתם הולכים למדינות הכי מפותחות ביבשת ואפילו לא מגיעים לפרו ובוליביה, כך שאין מה להתלבט - בנסיבות שלך מזוודה ואפס רגשות אשם :)

למעלה