שאלת פרונטוגסט

יעל326

New member
שאלת פרונטוגסט

היי בנות,
אני אחרי החזרה כפולה (אחד לפני 10 ימים ובלסטו לפני 8 ימים). הייתי שבוע בתמיכה של שלוש אנדו ואסטרופם ולבקשת הרופאה באתי לבדיקת דם בחמישי. היא ביקשה שאוסיף גם זריקת פרוטוגסט כל יום.
כמה שאלות- קודם כל זה כואב!! סליחה על הביטוי אבל התחת ממש כואב לי מהזריקה! יש משהו לעשות כדי להקל? ואני פוסחת על החלק הלא נעים שהבן זוג שלי צריך להזריק לי (נגמרה רשמית הרומנטיקה) בטוסיק כל ערב.
דבר שני, ממהש ידוע לי בלסטו משתרש תוך 24 שעות גג לא? אז בעצם הזריקות האלה שאני מקבלת חמישה ימים אחרי ההחזרה הם לא יכולים לעזור בהשתרשות במידה ולא השתרש? מדובר רק בתמיכה אם כן השתרש?
זו החזרה רביעית שלי, שנייה של טריים אחרי שאיבה- אני מרגישה שזה לא נתפס כי אין לי שום תחושה. אני יודעת שכולן אומרות שאי אפשר לדעת- אבל אני ממש בלחץ, נמאס לי לשמוע לא. שלושה לא רצופים, חד משמעיים.
בעלי כל כך אופטימי כל פעם, גם עכשיו ואני מרגישה שאני מאכזבת אותו כשאני צריכה לבשר ששוב- זה לא הצליח.
אציין שאחרי 3 החזרות כושלות כולן של בלסטו- עשו לי פיפל ואז עברתי שאיבה שניה ואני בעצם פה עכשיו. כל המדדים שלי היו תקינים, אך הרופאה התעקשה שאעבור את הפיפל בכל זאת.
בטא יום חמישי.... לחוצה מאוד.

londi81

New member
אני גם מזריקה פרונטגסט (לעצמי!)

ואני ממש מבינה את הכאב (למרות שאני מעדיפה ישבן כואב על אנדומנטרין מטפטף.
לשאלתך, כן ולא. ובעיקר את לא יכולה לדעת... יכול להיות שהשתרש ויכול להיות שלא, ואם לא כל התמיכה באשר היא מיותרת. יכול להיות שהשתרש אבל הרופאה חושבת שצריך עוד תמיכה...
השאלה היא למה היא הוסיפה לך - תשאלי אותה.. בכל מקרה מדובר רק בעוד כמה ימים עד בדיקת הבטא שאני מאחלת לך מכל הלב שתהיה חיובית
בינתיים - חיזוקים מאחוות הישבנים הכואבים!

a morph

New member
אופטימיות זה שם המשחק

קודם כל, כן, פרונטוגסט זו זריקה שטנית. הדבר היחיד שקצת עזר לי זה עיסויים-עיסויים-עיסויים לפני ואחרי ההזרקה. אין כמו 20 דקות של עיסוי תחת כדי להחזיר את הרומנטיקה.

האחיות ביחידה המליצו לי גם על בקבוק חם\קר, חם לא עזר לי, קר לא ניסיתי כי זה היה בחורף.
נכון, בשלב זה התמיכה היא תמיכה במקרה שהשתרש, העניין הוא שאין דרך לדעת האם השתרש או לא. תחושות או היעדר תחושות לא אומר כלום, בטח לא כשמדובר בניסיונות להשיג הריון ראשון ואין לך שום אינדיקציה של איך את מרגישה כשנקלט אצלך הריון.
ואצלי התחילו להיקלט הריונות אחרי פיפל, אז תשמרי על אופטימיות וחכי בסבלנות רק עוד קצת לבדיקת הבטא. בהצלחה!

haych

New member
גם אני ביום חמישי

עוד רגע מאבדת את השפיות...
בהצלחה לנו!

טוליתי

New member
טיפים להזרקה תוך שרירית

אמנם אני מהדור שעוד הזריק גסטון שנעלם (ואפילו מהדור שעוד ערבב אבקת אוביטרל עם ממס
וסבל את הצריבה של האוביטרל, מה שלא קיים היום, אבל זה כבר סיפור להזרקות תת עוריות
), אבל מדובר כמעט באותו התכשיר: פרוגסטרון שומני שמייצר גושים כואבים.
אז הנה כמה טיפים:
1. לעסות את מקום ההזרקה לפני הדקירה.
2. להכניס את המחט במהירות. הזרקה איטית מכאיבה.
3. להזריק לאט את החומר.
4. לעסות נמרצות לאחר ההזרקה.
לזכור שהרבה מהכאב זה גם עניין של מזל. יש אזורים כואבים יותר ויש פחות, והדבר מאוד אישי. והכי חשוב: לדמיין תוך כדי כאב את התינוק המתוק שנחבק. כשהמוח עסוק בדבר אחד, הכאב מורגש פחות.
&nbsp
מקווה שמשהו מהטיפים יעזור.
בשרי לנו בשורות טובות
.

יעל326

New member
תודה על הטיפים!

אתמול הזרקתי וכשהוצאת את המחט יצא לי ממש הרבה דם יחד עם זה (טפטף על הרצפה) והיום יש לי שם שטף דם ממש גדול. אוף!

למעלה