שאלת פלאש HTML

אורן M

New member
שאלת פלאש HTML

ברשותי קובץ פלאש שמכיל בתוכו שתי סצנות. סצנת פתיח והאתר עצמו. באתר עצמו יש אפשרות לעבור לעמוד HTML אבל כשחוזרים ממנו לאתר הפלאש, אני רוצה שלא יראה לי את סצנת הפתיח שוב. האם יש אפשרות לתת בדף הHTML פקודה לדלג ישירות לסצנת האתר ללא הפתיח? העונים נכונה יזכו בתודתי הכנה אורן

solution

New member
אתה יכול להשתמש ב-fscommand

אתה יכול לתת פקודות על ידי ה-javascript לסרט הפלאש ולהגיד לו לאיזה פריים ללכת , אם קרה ארוע מסויים אתה יכול לומר לו להריץ את הסרט למקום אחר . זה מצריך שני דברים : 1. פרסום הסרט כ-flash with fs command 2.קוד javascript : function onanyevent(){ document.movieid.gotoFrame(num) { פונקציה שמתבצעת מתי שתרצה אומרת לסרט - על פי ה-id בתגיות ה-object ללכת לפריים מסויים .

אורן M

New member
אני חושב שהבנתי

את הפקודות שהסברת אני משלב בתחילת סרט הפלאש, נגיד בפריים הראשון?

solution

New member
קבל אותה בלינק

http://www.combase.com/~westilson/flash/memmatch/memmatch.htm# בלינק המצורף יש משחק (קצת מפגר) בפלאש שמדגים שליטה של javascript בסרט וזה בדיוק מה שאתה צריך לעשות . כל התכנות כאן צריך להיות ב-javascript . אם יש ארוע מסויים , כמו בדוגמא , בחירת זוג נכון או לא נכון , סרט הפלאש העליון - שאול מכה את דוד בנבל או שהוא מנגן , ריצה לפריים שונה בעקבות קוד javascript . תסתכל על הקוד של הקובץ בעיקר על הפקודות של: movie.gotoframe() ודומיהם .

למעלה