שאלת פירות לנציגות בתפוצות

שאלת פירות לנציגות בתפוצות

מונחים מולי כרגע קיווי, אנונה, פיג'וייה וגויאבה. תהיתי האם גם בניכר אוכלים פירות "מוזרים" שכאלה...

יוליק12

New member
תגדירי "ניכר"

כידוע הפירות הטרופיים מקורם ב"ניכר"
כאן יש קיווי וגויאבה ובטח גם האחרים אבל אני לא ממש מזהה אותם. לעומת זאת יש כאן פירות ובעיקר ירקות שמעולם לא ראיתי בארץ. לאחרונה למשל התחלתי להקפיץ בוק צ'וי.

פירות טרופיים בניכר

מוצאם בניכר, אבל לא נראה לי שבזה שנציגותינו מתגוררות בו. אלא אם כן אני טועה ומישהי גרה באיזה אי טרופי ולא ידעתי... (או שמוצאו של פרי מסויים מהמדוברים הוא בכלל בצפון אמריקה...)

Forever Mom

New member
בודאי וגם

קיווי, גויאבה, פפאיה, אננס, אוכמניות (אורגניות!), כל מיני סוגים של קישואים בצורות וצבעים נחמדים, פטל, פטל שחור. וגם מנגו ושזיפים מיובאים מישראל

juspan

New member
לא יודעת עד כמה אוכלים מי ולמה, אבל ברור שיש

העליתי בזמנו (זה היה בטמקא או בקומונה? הכל מתבלבל לי
) שרשורון כזה כשהלכתי עם הגדולה לקניות וחזרנו עם שלל של פירות אקזוטים מוזרים כי התחשק לנו לסקור את הנושא ולגלות דברים חדשים (כלומר קצת יותר מיוחדים מקיווי וגויבה, כאלה שלא ממש מכירים את השם שלהם וצריך לחפש בויקיפדיה:). בלי קשר, קיווי כאן פק"ל בכל סופר רגיל שאני מכירה, אולי עוד כמה שאני לא שמה לב כי אני לא קליינטית של זה בעיקרון. יש גם חנויות גדולות של אסייאתים שיש שם גם פירות משלהם. חוץ מזה כמובן למקומיים יש פירות וירקות טיפוסיים להם שבארץ לא ממש מכירים/אין אפילו שם בעברית (כל מיני גרגרי יער מסוימים, או סתם 20 סוגי כרוב, דלעת וכו').

קיווי בלבד

באחרים לא נתקלתי פה. אבל אנחנו גרים במקום נידח. אפילו מקדונלד אין פה בטווח של כמה שעות נסיעה
(שלא לדבר על מוצרים של עלית שלדעתי צריך לעבור גבול בין מדינתי ואז עוד כמה שעות בשביל להשיג). יש מצב שבעיר הגדולה (10 שעות נסיעה. מזרח או מערב) יש את כל האקזוטיקה הזאת. (מה שכן, כרגע יש רימונים)

למעלה