שאלת פיקוח מיילים

nirsho

New member
שאלת פיקוח מיילים

שלום לכולם, אני מנהל פרוייקט ויש לי רצון לפקח על תנועת המיילים של אחד העובדים. אין לי בעיה עם המיילים היוצאים שלו ככלל, אלא בשליחת מייל שלו לסיומת מסויימת (לדוג' כל מה שנשלח ממנו ל- bezeqint.net) אני רוצה שהמיילים הספציפיים האלו יעברו ביקורת דרכי ואני אאשר אם לשלוח אותם או לא. האם יש אפשרות להגדיר באמצעות השרת ?

מול

New member
זמנית או קבוע ?

יש מוצר נחמד מאד של GFI שנקרא mail archiver שניתן להוריד מהאתר שלהם להתנסות ל 30 יום. תוכל להגדיר בדיוק אילו מיליים אתה רוצה שיזרוק ל DB ואילו לא . התקנה פשוטה ,הסרה פשוטה . ( אין צורך לגעת ב exchange כמעט ) . אם זה זמני ,תוכל לארכב ( ולאחר מכן לעקוב ) את כל המיילים שתרצה ללא שום הוצאה . * גילוי נאות : אני עובד בחברה שמשווקת את מוצרי GFI .

Just add coffee

New member
פתיחת תיבת דואר נוספת

וביצוע העברה אוטומטית של כל מה שהוא שולח גם לתיבה החדשה ( כמובן שיש להסתיר את התיבה החדשה שיצרת) בהצלחה

nirsho

New member
הבהרות:

1. אני מעוניין באופן קבוע לעקוב אחרי המיילים. 2. אני צריך לעקוב רק אחרי מיילים שיוצרים לסיומת מסויימת (לדוג' - ###[email protected]) 3. אני מעוניין שכל מייל שנשלח לסיומת הזו - למעשה ייעצר אצלי, אני אקרא ואם אני מאשר - אשחרר אותו. 4. הדבר גורם לי בעייה חמורה בעבודה - ונזקים, ולמרות שדיברתי עם אותו בחור, מתברר כי הוא ממשיך לשלח את המיילים ללא אישורי - הוא חושב שהדברים הם קטנים - ולמעשה יוצרים דיי בלאגן בצד השני. תודה!!

למעלה