שאלת פיצה

עדיקופר

New member
שאלת פיצה

אם בפיצה אחת משולש עולה 9 שקלים בפיצה שנייה 8 שקלים ובפיצה שלישית 5 שקלים מהנראה לעין נראה שדווקא הפיצה השלישית היא האיכותית מבין השלושה למה לקנות באחרות ? שאלתי את אחד מבני הנוער אתמול התשובה הייתה מעניינת : כי שם אנחנו יכולים לשבת ולעשן בלי שיעירו לנו ולפעמים יש גם בירות אני שואלת נוכח המהומה שהייתה פה לפני תקופה איפה ההורים ?

pninak12

New member
עדי, ברור לך שזו עבירה על החוק?

בעלי הפיצות יקנסו בקרוב לעשרת אלפים שקלים אם מה שאמרת נכון, הילדים הם באחריות ההורים, אך במקרה זה זו עבירה ברורה על החוק, לכן, אנא עשי את המעשה הנכון, נסי לברר אם יש "יותר בשר" מאשר "ילדים אמרו", והודיעי למי שצריך. במקרה כזה, חשוב שהמשטרה תפעל, אנחנו לא אקס טריטוריה.... חוקי מדינת ישראל עובדים גם פה. לילה טוב פנינה

ERIANA101

New member
מקווה שהעברת ל"גורמים" שמכירת האלכוהול נמשכת

לאחר תקופה קצרה של שקט בנושא שוב מוכרים אלכוהול לקטינים

ziksu

New member
ראיתי בנו עיניי

ביום שישי זה ניגש נער מתחת לגיל 18, מבקש לקנות סיגריות. המוכר לא מרשה לו, אזי הוא ניגש לאחד השולחנות לחבר שלו והוא קונה לו. וכל זה קורה כאשר מוכר רואה את המתרחש. הבנים אפילו לא הסתירו את העברה של החפישה.

ERIANA101

New member
כשמוכרים לי פיצה ב-5-ש"ח, אני מודאגת,........

לכל מוצר יש מחיר סביר עוד ש"ח או פחות ש"ח אבל כשמוכרים לי מוצר מזון בכחצי מחיר אני מאוד מודאגת מה יש במוצר ??? וכנראה שלעיניין הטעם יש משקל בבחירה של האדם איפה לאכול.

עדיקופר

New member
מאחר ואני מתחום המזון

המחיר של 5 ש"ח עבור משולש פיצה הינו מחיר ראלי ולא מחיר בחסר מבדיקה , הבצק הוא אותו בצק אצל כול השלושה , בפיצה של ה9 ש"ח הינה גבינה סבירה הגבינה בפיצה של ה5 ש"ח מגיעה מתנובה ובהחלט ברמה טובה לגבי השלישית לא התקבלה תשובה ( לגיטימי לא לענות )

עדיקופר

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח

אבל גם לא עם עובדות, מאחר ואני מגיעה מתחום המזון ועסקתי כמה שנים ביעוץ להקמת רשתות מזון מהיר אבקש ממך לא לומר זה לא נכון ללא עובדות מוצקות .

ERIANA101

New member
את יכולה להיות מהנדסת מזון, אבל ,זה לא נכון!!

את יכולה להיות פרופסור לנושא מזון את כנראה לא יודעת את העובדות לא ברור לי מה האינטרס שלך לנסות לשכנע , אבל............ "העובדות" שלך ממש לא עובדתיות............ אבל כפי שאמרת שכל אחד יכניס לגופו מה שנראה לו מתאים אני לא אוכלת פיצה כלל אז זה קל לי מאוד בריאות , אושר, ועוד...........

עדיקופר

New member
מצא את ההבדלים

שם גלוי אל מול שם בדוי/הזוי ניסיון לניהול דיון אל מול תקיפות ללא גבול מקצוע אל מול "עובדות" בדיקה של הדברים בצורה מקיפה אל מול הטחת האשמות איך אומר חבר יקר נו שויין אם היה לך שמץ של מושג בדברים האלו היית מחרישה , עצם התגובה והצורה בה נאמרים הדברים משכנעים אותי מה הכיוון אליו את/ה הולכ/ת אני לא שם מעולם לא הייתי שם ולעולם לא אהיה שם, מעדיפה להתעסק בעשייה תוך כדי המון הנאה מהחיים במקום ללגום מכוס התרעלה אותה את מפיצה פה חדשות לבקרים ללא שום תכלית מלבד סוג של רייטינג פורום .

ERIANA101

New member
בדקתי,,,,,,מעשנים בכל הפיצות חופשי חופשי אז??

ובכלל מעשנים חופשי בכל שאר העסקים ובעלי העסקים עצמם מעשנים בעסק שלהם

עדיקופר

New member
לא מבינה מה הקשר

תעשי הבדלה בין מכירה שלטבק ואלכוהול לקטינים לבין עישון במקום מבדיקה אחת הפיצוציות סוגרת את דלתותיה כול יום עד השעה 23:00 כך שלא רלוונטי עבורה החוק אחת הפיצוציות נישארת לעבוד עד 24:00 ולפעמים יותר ואחת הפיצוציות נשארת לעבוד עד 02:00 02:45 ושם מתרכזים מרבית ה"בלינים" המידע הועבר לגורמים המוסמכים , ולא רק במועצה , אני יודעת על פנייה לערכאות נוספות בכדי לנסות ולהשפיע מלמעלה מאחר ויש סוג של יאוש מהצורה בה המועצה מטפלת בנושא ( לא המליאה הפעם אלא עובדי המועצה ) אגב עיר ללא אלימות , משהו זז בנדון ?

ERIANA101

New member
רק חוק עזר מתאים יכול להסדיר את הנושא

כרגע אין מגבלה כל שהיא לשעות פתיחה של עסקים ומטבע הדברים כל עסק עובד בהתאם להחלטתו יש גם כאלה שפתוחים בשבת וחג ויש כאלה שלא פותחים בשבת וכדומה כל ההתנפלות על 2 "הפיצות" וה"פיצויה" היא מוגזמת ולא הוגנת עסקים שמנסים לשרוד כלכלית במקום לא קל ואשר משלמים ארנונה מטורפת למועצה במידה ויש בעיה חוקית נקודתית , יש לטפל בא בחומרה ומייד אבל לצאת במלחמה כוללת , זה לא לעיניין מנהל הפורום אמר שלא יאפשר תקיפה של עסקים כנראה שאצלו זה תלוי בזהות ה"תוקף/ת" אושר, בריאות ועוד....................לכולם

pninak12

New member
עדיקופר - חוק האלכוהול החדש...

כשאמרת שהעברת את הדברים לטיפול הגורמים המוסמכים חשבתי שפנית למשטרה.... חוק האלכוהול החדש אינו מגביל בשעה את מכירת או צריכת האלכוהול על ידי קטינים במקום ציבורי. הקנסות די משכנעים, ונאכפים בלי בעיה מרובה, כך שלא צריך הרבה כדי להניע את הגלגלים האלה.... לטיפולך?

עדיקופר

New member
מהידע אכן עבר למשטרה

מה יעשו עם זה אני מחכה לראות מי שהעביר את המידע טרח לעשותז את גם לגורמים נוספים ואני באמת מקווה שיפתרו את הבעיה הזו *** מאחר והקפדתי מאד שלא לנקוב בשום שם אלא ציינתי ענינים שנוגעים לכל שלוש הפיצות אין בדברי משום תקיפה של שום עסק אלא דאגה כנה שלי למצב הדברים בישוב בו אני גרה

למעלה