שאלת פייפאל

nino15

New member
שאלת פייפאל

האם גם לכם נעלם ה- Currency converter? זה ממש עזר לי לראות מה השער בפייפאל...

nino15

New member
יו זה ממש מוזר

כשאני נכנסת אין לי את המחשבון...

nino15

New member
מסתבר שכבר אין את האפשרות הזו

זה מה שפייפאל ענו לי:
due to new regulatory agreements that PayPal is complied to follow, the option of manually convert currency is disabled.

לעוד מישהו אין את המחשבון או שזה רק אצלי?

RolyzCreations

New member
מוזר, הקישור מופיע

אבל כבר לא מוביל לאותו עמוד
אז איך אנחנו אמורים לדעת מה שער ההמרה?!

nino15

New member
זה בדיוק מה שאני לא מבינה!

ועכשיו את גם לא יכולה להמיר בתוך החשבון שלך בגלל זה.

זה ממש דופק אותנו לדעתי... אני עכשיו לא יודעת מה שער ההמרה בכלל! והרי הוא ממש שונה מהשער היציג...

nino15

New member
מצאתי איך אפשר לדעת מה השער!

אם הולכים לאיפה שעושים משיכה לחשבון הבנק ועושים "המשך" יש שם למטה מחשבון המרה. מקווה שזה ברור...
זה ממש מעצבן אבל. לא ברור למה הם שינו את זה.

מייקלה1

New member
אבל איך אפשר לעשות המרת כספים

בתוך החשבון ללא משיכה?מה שאני רוצה זה להחזיק חלק מהסכום שיש לי גם בדולרים , אבלת גם באירו ובפאונדים וזו האופציה שהם העלימו או העבירו למקום אחר ואני לא מוצאת.

nino15

New member
אני חושבת שאת זה הם הורידו

כי כמו שהוא כתב לי, זה עובר על איזה חוק כנראה...

מייקלה1

New member
זה ממש מבאס!

יהיה מאד לא נוח לרכוש באמצעות פייפל באירופה/אנגליה,אם את התשלום פייפל יבצעו באמצעות כרטיס האשראי ולא מתוך היתרה הדולרית שיש לי בחשבון.
מה שעוד שמתי לב זה שאם מבצעים רכישות באיביי והתשלום אמור להתבצע בדולר אוסטרלי או פאונד בריטי ההמרה נעשית באופן אוטומטי .החיוב מכרטיס האשראי נעשה רק עבור אתרים שאינם קשורים לאיביי.

תודה.

RolyzCreations

New member
כשקניתי בשקלים

הסכום ירד לי מהיתרה הדולרית (כי אין לי יתרה בשקלים). ההמרה היתה אוטומטית, ולא חוייב כרטיס האשראי.

מייקלה1

New member
מענין מה שאת אומרת, אז מה

ההבדל בין שקל/פאונד/אירו?

אני רכשתי באתר מאנגליה ולא היתה המרה אוטומטית, פייפל פשוט משך את סכום החיוב מכרטיס האשראי. זה קרה לי גם פעם הראשונה שרכשתי מאותו אתר אנגלי ולכן כל פעם לפני רכישה הייתי ממירה סכום מהיתרה הדולרית שלי לפאונדים.

בפרום איביי מישהו ענה לי שבתמיכה של פייפל נאמר לו שמדובר בשינוי נהלים של הרשויות בארץ והם מחויבים לציית. בקיצור, באסה!

מייקלה1

New member
זו בדיוק מה ששאלתי בפורום איביי

רק שאף אחד עוד לא ענה .
זה מה ששאלתי אותם -

עד לפני שבוע הייתי יכולה לשנות חלק מהסכום שיש לי בפייפל למטבע אחר דרך ה- CURRENCY CONVERTER,
שכאשר הייתי מקליקה עליו היה נפתח חלון שמימינו היתה אופציה של CURRENCY EXCHANGE עם מקום להקלדה של הסכום שאני רוצה להמיר - היה כתוב שם משהו לדוגמא TRANCFER YOUR MONEY TO A DIFFERENT CURRENCY אאל"ט.
היום גיליתי שהאופציה הזו נעלמה אצלי, יש למישהו מושג לאן פייפל העבירו את זה? תודות לעונים.

בנוסףהיום, , בגלל שהאופציה הזו נעלמה לא המרתי דולרים בפאונדים וכשביצעתי רכישה בפאונדים , פייפל משכו את הכסף מכרטיס האשראי שלי ולא מהיתרה הדולרית שלי בחשבון הפייפל.
יש למישהו מושג מה קורה?

למעלה