שאלת פטיסייר

אֵלקטרה

New member
שאלת פטיסייר

שלום לכולם! ידוע לי שקרם פטיסייר לא יכול לעבור הקפאה כשהוא לעצמו(ז'תומרת בלי תוספת של שמנת מתוקה ביחס מסויים..) השאלה שלי היא אם קרם פטיסייר שעבר אפייה,נגיד כמילוי לעוגת שמרים לצורך העניין,כן יכול.. אז אפשר להכין עוגת שמרים במילוי קרם פטיסייר ולהקפיא אחרי האפייה?? אני מניחה שאחרי המילוי לפני תפיחה שנייה בכלל אי אפשר..אבל אולי תתקנו אותי ואם יש מתכונים למילויים מומלצים בסגנון אני ממש אשמח! תודה,ושיהיה לילה מצויין!

למה לא?

לא ידוע לי עך בעיה בהקפאה של פטיסיר את יכולה להקפעא קרם מוכן, או להקפיא מאפה אפוי רק מומלץ אחרי ההפשרה לתת לו חימום קל לגבי הקפאה של מאפה לא אפוי עדיף שלא, אלא אם יש לך משפר ומקפיא טוב שיקפיא ישר, לדעתי

אֵלקטרה

New member
לפי מה שאני יודעת..

פטיסייר לבדו מתפרק בהקפאה הוא חייב להכיל כמות מסויימת של שמנת מתוקה כדי להחזיק אבל אולי אני טועה
תודה על התגובה!!

Noaal

New member
בעקרון אפשר להקפיא פטיסייר

אבל תלוי מה השימוש שלו אח"כ. אני הכנתי פטיסייר עם חלב שעמד לפוג לו התוקף, כשהפשרתי אותו (במקרר בלבד למשך כלילה) היו לו "שבירות" של כמו קרח כזה. לפני השימוש פתחתי אותו מעט עם וו גיטרה ועדיין הוא חזר להיות במרקם הרגיל של פטיסייר. היות והוא הוכנס למאפה ואפייה זה לא ממש שינה. יכול להיות שבערבוב עם קצפת או משהו אחר למטרות זילוף, הייתה לזה השפעה.

homets

New member
../images/Emo45.gif

בגדול עדיף לא להקפא פטיסייר, אבל שוב, זה מאוד תלוי מה הולך להיות השימוש העתידי שלו. כמו שנועה אמרה, במידה ומתכוונים להשתמש בו לאפייה, זה ככל הנראה יהיה בסדר. אגב, קרם דיפלומט (פטיסייר מעורבב עם שמנת מתוקה מוקצפת) עובר הקפאה יחסית בסדר. נטלי

אֵלקטרה

New member
אז זה אומר שאפשר יהיה להקפיא עוגת שמרים

במילוי קרם פטיסייר?? כי הוא עבר אפייה... כי אחרי שהוא בתוך העוגה אני לא אוכל לפתוח אותו אם יהיו לו גושים פתאום
בכל אופן תודה,וטוב לדעת! עד היום חשבתי שלחלוטין אי אפשר להקפיא פטיסייר...

למעלה