שאלת עמק נטוש..

eliacats

New member
שאלת עמק נטוש..

ראיתי שסביב הכפר שלי יש עמקים נטושים עם יצורים ששומרים עליהם.. מה עוזר לי לכבוש אחד כזה? אני יכול לספח אותו לכפר שלי ואז אני מקבל משהו? ככל שההגנות של העמק הנטוש יותר חזקות אז יש שם יותר מה לבזוז? ועוד שאלה.. אם אני רוצה להקים כפר חדש, אני יכול רק בעזרת גיבור? או שאני יכול לבנות מגורים שלב 10 ו3 מתישבים ורק ככה.. מה עדיף? לספח עמק נטוש(אם אפשר בכלל) על ידי גיבור, או שגם את זה אפשר רק משלב 10 שלבית גיבור, או להקים כפר חדש על ידי מגורים שלב 10 ו3 מתיישבים.. תודה לעונים.

אתה מדבר על 2 דברים

יש כל מיני סוגים של עמקים נטושים (אילו עם היצורים). כולם מהווים תוספת ליצור שלך בכפר שממנו כבשת את העמק. יש עמקים שהם יבול בלבד, יש כאלו שהם טיט ויבול, ברזל ויבול, עץ וכו.. (תזהה לפי הצבעים). כל כפר יכול לכבוש בעזרת הגיבור שלושה עמקים כאלו ב7X7 שלו. אחוזת הגיבור שלב 10-עמק 1. שלב 15-עמק 2 שלב 20- עמק 3. לגבי כפר חדש שאתה רוצה, יש 2 אפשרויות: או כמו שאמרת מגורים 10 ומעלה+ 3 מתיישבים .. או לבנות צי'פים שבעצם כובשים כפר קיים של שחקן אחר.(לא בירה). אין שאלה של מה עדיף, שניהם עדיפים כי אילו 2 דברים שונים.

עוד דבר

אם נניח ב7X7 שלך יש עמקים נטושים שאתה צריך אבל כבר מישהו אחר כבש אותם, אתה יכול לכבוש אותם ממנו. כרגיל בעזרת גיבור.

למעלה