שאלת עלויות ...

usi1

New member
שאלת עלויות ...

שלום,
אני מקווה שזה בסדר השאלה הזו :
אני רוצה להמליץ למקום עבודה שלי לקחת dba אפליקטיבי לפי צורך.
הצורך קיים גם קיים .....
באופן עקרוני מבחינתי נכון לעבוד על בסיס קבוע עם משהוא אבל צריך להתחיל בקטן....
כדי להמליץ אני צריכה לדעת סדר גודל של עלויות לשעה ואם יש המלצות על חברות או אנשי מקצוע בתחום
יצא לי כבר לעבוד עם שתי חברות מעולות אבל זה היה לפני די הרבה שנים ואולי דברים השתנו.
חייב להיות משהוא מאוד מנוסה ואמין מאוד או חברה יציבה ומוכרת בשוק.
על ms sql
פרטים לפרטי כמובן

תודה מראש למי שעונה.

pitoach

New member
אני יכול לתת לך מחירון שלי
זה לא מאוד סודי

צור עימי קשר במסר ושלח לי מייל אם אתה רוצה
אני אבקש לא לפרסם אותו למרות שאני מספק אותו בעקרון לכל מי שרוצה כמובן ופונה אלי לעבודה

אני מציע לך לפנות במקביל לחברות שנותנות שירותי מיקור חוץ ולבדוק את הנושא.

* כמו שכתבת מאוד מומלץ למצוא מישהו קבוע. לחברות קטנות לא מתאים להעסיק מישהו במשרה מלאה ואז הדרך המומלצת היא להעסיק יועץ חיצוני (מיקור חוץ במילה אחרת). מיקור חוץ יכול להיות חברה גדולה או עוסק מורשה ישירות (לכל גישה יש יתרונות וחסרונות). אפשרות אחרת היא להעסיק מישהו כשכיר במשרה חלקית (לפעמים זה יותר נוח לשני הצדדים מפני שנותן יותר הרגשה של "חלק" ויוצר קשר מעסיק/שכיר)

pitoach

New member
הבהרה בעקבות כמה פניות

אני לא מגיב לפניות אנוניומיות תוך שימוש במייל חינמי כמו WALLA ללא פרטים. הכוונה לפניות מסודרות במייל בתשלום של ספק ISP או דרך מייל של החברה שרוצה את השירותים או פרטי טלפון ופרטים מזהים. כמו שהבהרתי הנתונים לא ממש סודיים וכמעט בכל פנייה מסודרת מלקוח פוטניאלי (חברה מסודרת) אני מוצא לנכון לספק את הנתונים הנ"ל (ואני חושב שכל עסק אמור לספק מחירון עבודה מסודר וחבל שזה לא כך נהוג בישראל)

גלישה מהנה

למעלה