שאלת עלויות הפקה....

amiro007

New member
שאלת עלויות הפקה....

רציתי לשאול מה דעתכם על משרדי פרסום שטסים לחו"ל לצלם בגלל ששם זה יותר זול מה אתם אומרים זה בסדר?אחרי הכל השוק לא מי יודע מה ואחרי כל זה משרדי הפרסום מעדיפים לצלם במזרח אירופה שנחשבת ללהיט כרגע(סרטון אורביטול) ולמשל הפרסומת של אורנג´ שצולמה בדרא"פ מה אתם אומרים מוצדק כל הקטע? ואם כבר בעיניני חול עסקינן... באומן בר כרגע בסאו פאולו מצלמים קטלוג לאחד הלקוחות שלהם ולפי מה ששמעתי הם ממש עובדים קשה... מסכנים רק שהייתי מציע להם להישאר עד הקרבל.. טוב אז תשובות יתקבלו בברכה

real mcckoy

New member
כמדומני, אתה מתעסק בשאלת תקצוב?

יכול להיות מר 007, שאתה עכשיו מתערב בעבודת התקציבאי? נתחיל מהסוף. באומן לא מצלמים שום קטלוג לשום לקוח, ובטח לא בסאו פאולו. שאלת עלות ההפקה בחו"ל תמיד מתעוררת, ותלויה באופי ההפקה. ישנם הרבה משתנים שישפיעו על ההחלטה (אם בוחרים בסלבריטי להוביל קמפיין, הפקת סטילס או טלוויזיה, אם יש צורך בבנייית תפאורה וכד´), אבל בגדול, הפקות בחו"ל יותר זולות, כי כוח העבודה יותר זול. כמשרד פרסום המוגבל תקציבית, תמיד תחפש את המקסימום שתוכל להעניק להפקה, במסגרת התקציב. לכן, עם כל הפטריוטיות, תקבל תמורה טובה יותר עבור הכסף, אם תצלם בחו"ל, מה גם שאת הניחוח והלוק שמתקבלים מצילומים בחו"ל, קשה מאוד להשיג מצילומים בארץ. אז עד שהספקים פה בארץ (חברות ההפקה) לא יישרו קו עם עלויות הפקה בחו"ל, הם ימשיכו להפסיד כסף ממשרדים שיודעים מה הם רוצים עבור הלקוחות שלהם. ולשאלתך, דעתי בנושא חיובית ביותר. זה הצ´ופר שלנו.

amiro007

New member
real מיקו בד"כ אתה בא ב 4 בבוקר

בקשר לבאומן אני מציע שתבדוק אם באומן מצלמים או לא מצלמים יכול להיות שמישהו משמשרד שלהם התלווה ללקוח..? ושאלת אם אני מתעניין פתאום בתקציבאות?תראה צ´מע... תמיד יש מה ללמוד ברדוגו ואת זה אמרתי לך לפני כמה ימים ... ומה באמתאתה עושה בבית בשעה כזו? ובקשר להוא שרצה להפגיש בינינו... אז אני ממש לא בקטע ולא מפליץ קוטג´! ולא צריך לקחת פה דברים ברצינות כולה פורום וכולה אינטרנט קאפיש?

בן בנג

New member
אני חושב שאפגיש בין שניכם כי צריך ל

נראה לי שהעימותים בינכם עוברים את הטעם הטוב (ולא של שטראוס) זה מתחיל להראות ויכוח אישי מאד בינכם ולא לעניין תורידו לחץ

למעלה