שאלת עיניים

C H 4

New member
שאלת עיניים

מידי פעם החתולה שלי עוצמת לדקות ארוכות או שעות ספורות את אחת העיניים, לא אותה עין.
בעבר חטפה שריטה בעין וטופלה- הנחתי שנשארה צלקת שמציקה לה או משהו. אבל שמתי לב שזה לא קורה בעין קבועה, אלא כל פעם באחת אחרת.
היא אמנם חתולת זבל של ממש (נמצאה בתוך הפח) ועם פרצוף מאוד לא פחוס, אבל ארוכת שיער. מגיל שבועיים היו לה קצת שאריות קרומים יבשים בקצה העין וכל מיני דפוסי התנהגות ועיכול של פרסים שלא הכרתי קודם. אין ולא היו לה דלקות עיניים. גם אין לה הפרשות נוזליות או משהו, וכשהיא עוצמת את העין אני בודקת לראות שאין שריטות. בדרך כלל כמה דקות אחרי שאני פותחת לה את העין ומסתכלת היא מפסיקה לעצום אותה.
אז אני מנסה לחסוך לשתינו טיול לוטרינר עם שאלה לא ברורה. יכול להיות שיש לה איזו בעיה מבנית של העיניים או משהו שמפריע לה? פשוט לא נראה לי סביר שפעמיים-שלוש בשבוע היא חוטפת מכה בעין שמציקה לה לחצי שעה ואז עוברת.

הכל אפשרי

אני לא רואה מה המצב, וקשה מאוד לקבוע האם זה תקין או לא. על פניו לא נשמע לי מאוד מדאיג, אבל לך תדע - זה עיניים...
אסף

C H 4

New member
אולי חבל שלא הוספתי

שבפעם האחרונה שהייתי אצל הוט' בגלל עניין אחר ביקשתי שיבדקו שהעיניים בסדר ואמרו לי שעל פניו לא רואים משהו וחבל סתם לטרטר אותה בבדיקות.
אילו בדיקות אפשר לעשות אם אני אגיע עם חתולה שאין לה שום בעיה ברורה בעיניים? יש בכלל טעם להגיע עם כזה דבר לוט' שהוא לא מומחה עיניים? (די נשמע מההודעה שלך שאני כן צריכה לדאוג)

דווקא לא

על פניו אני לא מאוד מודאג, אבל כבר קרה לי שהזמנתי למרפאה רופאת עיניים רק כדי להגיד שהכל בסדר.
לצערי לא תקבלי עצה אמיתית מעבר לזה, כי אין לי נתונים.
אני מציע להתייעץ טלפונית עם הרופא שלכם, שמכיר את המקרה.
אסף

C H 4

New member
תודה רבה

למעלה