שאלת עוף מכובס

מאז

New member
שאלת עוף מכובס

הולכת לבשל מרק עוף, כך שיהיו לי שוקיים מכובסים (לא היה גב עוף אצל הקצב). לא אוכלים אצלי עוף מכובס ככה. גם פשטידה או סלט עוף לא ילכו. יש רעיונות אחרים? והאם זה נכון שלעוף ולירקות מהמרק כבר אין ערך תזונתי, כי הכל עבר למרק, או שאלו שטויות?

לפyמים

New member
רעיון לעוף מכובס

1. - תביאי אלי ואם לא - הנה רעיון 2: 2. לפורר אתה עוף לקצוץ בצל ולטגן בשמן זית. להוסיף מקלות גזר ולאדות כמה דקות. להוסיף תבלינים: מלח, פ"ש, אבקת מרק. להוסיף מים. לבשל 10 דקות. להוסיף את העוף ואורז. (אני עושה כוס אורז ו-2 כוסות מים). מבשלים כמו שמבשלים אורז. בתאבון

sher019

New member
עוף מכובס שאני מכינה ויוצא מאוד טעים,,,

את חלקי העוף המבושלים מטגנת כמו שניצלים טובלת כל מנה בקערית קמח בקערית 2 ביצים בלולות במעט מלח, וטובלת בקערית עם פירורי-לחם ,ולמחבת עם שמן מחומם להשחים יפה משני הצדדים, וזה יוצא טעים וריחני,ומתחסל במהירות הבזק. מומלץ !!!

המנומשת

New member
יש לי שאלה,שמתי את שניצלים

במרידנה כבר יומיים שמתי 2 ביצים ותבלינים והיו יומיים במקרר ושכחתי מהם.. כבר הוצאתי אותם והרחתי אותם ואין ריח של סירחון הקילקול,אז אפשר לטגן אותם? או להזבלי אחרי היומיים?

sher019

New member
התשובה בשאלה, אז מטגנים וטועמים אם זה טעים ,,

מרגישים , ונהנים מהטעם, ואם זה מקולקל מיד תרגישי בטעם המקולקל. אם זה לא טוב הרי שהשניצל לא יהיה טעים לך. תמיד לסמוך על חוש הטעם.

מאז

New member
בסוף עשיתי מהעוף המכובס קציצות

קצצתי את הפולקעס (היו בערך 7-8 קטנים), הוספתי קצת ירקות מהמרק, פטרוזילה, 3 ביצים, פירורית זהב, רוטב צ'ילי שמתי למקרר לכמה שעות, ואח"כ יצרתי קציצות וטיגנתי. בעלי ואני אהבנו (לא מפיל כמובן, אבל טעים). דווקא הגדול לא אהב (הקטן בכלל לא טעם)

למעלה