שאלת עונות (off-play בעליל)

שאלת עונות (off-play בעליל)

תגידו, לא אמור להיות כבר חורף??? אם כן, מישהו מוכן בבקשה להסביר את זה לצרצר שיושב לי מתחת לחלון ומזמר לי סרנדות??? ובכלל, איך צרצר מגיע לקומה הרביעית??????? אויש, איפה הגשם שלי?

מירטל

New member
הסבר

בישראל יש תשעה חודשים של קיץ ושלושה חודשים של סתיו, חורף חמודה תחפשי באירופה.

רמץ

New member
../images/Emo150.gif ביצה...

את לא היית אמורה להיות בשיעור בשעה הזאת? בכל אופן, זה בודאי היה הצרצר המעורר שבא להזכיר לך להגיע למפגש הפורום יותר מאוחר...

רמצמץ... ../images/Emo110.gif

אמרתי לך כבר, נורא רציתי להבריז מהשיעור וכך גם עשיתי... בושות. אבל באתי!!! ונכון שהלכתי די מהר, אבל... אבל... אוי. עצוב.

רמץ

New member
../images/Emo150.gif צק צק צק...

ואת עוד מתיימרת להיות אשת חינוך בישראל. אם גם בארזים נפלה שלכת, מה יגידו אזובי הקיר?
לא שאני לא שמח שבאת...

המפף

אתה קורא לי אזוב??? בושה. היה נחמד לפחות אם היית קורא לי קיר או משהו. איני אשת חינוך... איני חינוך... איני אשת. אני ביצת דרקון קטנה (ביצה ובניו בע"מ) שמקפצת לה בינות לבתי-הספר היסודיים של ר"ג-ת"א, ומפגיזה את התלמידים בידע נרכש ובלתי נחוץ בעליל של "למה צריך לבוא לחוג מבוכים ודרקונים", ואז, כשהם באים (אם הם באים), אני מפגיזה אותם במידע נוסף ובלתי-נחוץ בעליל, אבל נורא נהנית מזה... היהיהי... גם לביצל"ה מגיע לעשות חיים... :)

Gilgam69

New member
לא סתם אזוב

אלא אזוב צהוב שכאשר דורכים עליו, עולה ענן של נבגים הנדבקים לגוף ומעכלים אותו מבפנים...

כן, והכל בגלל חמדנות...

אוף. בשביל מה הוא היה צריך לגשת לשלד המעצבן הזה??? אגב, הוא באמת היה צהוב? חשבתי שהוא היה ירקרק-משהו. אחרי הכל, היה מדובר באיזור לח קלות, הלא-כן? וגם היתה שם שלולית לרגע.

pumiforever

New member
אוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

אני לא אוהב כאשר מדברים על משחקי מו"ד, והשיחה בין שני אנשים (או קצת יותר), וכל השאר (שלא שיחקו) לא מבינים במה מדובר!

pumiforever

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בהתחלה אמרתי שתיים בגלל שחשבתי עליך ועל גיל. אחר כך נזכרתי שגם דן משחק איתכם, אז אמרתי (או קצת יותר) זהו

אויש איתך, טעות

לאלאלאלאלא... לא אמרת שתיים, לא שניים, וגם צדקת בזמנו. עכשיו טעית. אלא אם כן נראה לך שגיל הוא בחורההההההההההה...

אז ככה

א. לא, לא אמור להיות חורף. אם היה אמור להיות חורף - לא היינו עושים קומזיץ. ב. צרצר מגיע לקומה הרביעית בדילוגים :) ג. הגשם שלך נמצא באותו מקום ששלי נופש בו, וכשאני אגלה איפה זה הם יהיו בצרות שניהם. יחוסלו חופשות הקיץ של הגשמים!!!!

l o s t

New member
אי פעם מישהו ראה צרצר ?

אף פעם לא ראיתי .... תמיד שעמתי .... מרגיז .... הכול באשמת גיל !

למעלה