שאלת עוגה

במברגר

New member
שאלת עוגה

ברצוני להכין בפעם הראשונה שושנים עם שוקולד \קינמון לא כמו אלו של הפודינג אלא שמרים כמו של הקונדטריות אבל חייבת שיהיה פרווה וטעים מישהי יכולה להסביר לי איך לעשות שיהיה יאממיי..

את/ה מתכוונ/ת לסינרול, או לעוגה של

ממש?אם לסינרול, אז מצרפת לך שירשור של סינרולים עם המתכון של קרין גורן.

במברגר

New member
לא יודעת מזה סינרול אבל אני מחפשת

משהו כמו שמרים כזה רק שיהיה שושנים כמו נגיד של הפודינג רק הבצק והמילוי שונה בצק טוב

במברגר

New member
לא יודעת מזה סינרול אבל אני מחפשת

משהו כמו שמרים כזה רק שיהיה שושנים כמו נגיד של הפודינג רק הבצק והמילוי שונה בצק טוב

shlomits

New member
סינרול זה שבלולים כאלה עם קינמון

כמו "רוגלך" אבל עגולים, שקונים בקונדיטוריות

במברגר

New member
בדיוק כזה . אני רוצה חלק עם

שוקולד חלק עם קנמון אבל אני מסלולר אז אין לי גישה לקבצים

taliF454

New member
מנסה להעביר קישור שמתאים לסלולרי...

עכשיו זה עובד? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=79649236

laleniya

New member
../images/Emo92.gifהמתכון גם קישור לשרשור שמרים

כשאת פותחת את השרשור למאפי שמרים יש לך שם דעות רבות ועוד מתכונים. כעוגת שושנים שימי בתוך תבנית רק השאירי בין האחד לשני ס"מ רווח כדי שיהיה להם מקום להתרחב בזמן האפייה סינרול - מתוך "ששת" מאפים (קיצרתי את המלל למינימום ההכרחי) לבצק 3.5 כוסות קמח 1 כף + ¾ כפית שמרים יבשים (או 25 גר' שמרית) 75 גר' חמאה ¾ + 1 כף חלב קר 6 כפות סוכר 2 ביצים ½ כפית מלח 1. לערבב שמרים + קמח 2. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים עם החלב הקר. 3. מוסיפים לתערובת הקמח את הביצים, הסוכר ותערובת החלב. מערבבים ולשים ליצירת בצק מוסיפים מלח ומעבדים עוד 5 דקות לקבלת בצק אחיד. 4. בקערה גדולה מכסים עם ניילון ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר. המלית: 1 כוס דחוסה סוכר חום כהה. 1 כף קינמון 80 גר' חמאה רכה. 5. מכינים את המלית מערבבים את הסוכר והקינמון. שומרים את החמאה בטמפ' חדר. 6. מרדדים את הבצק למלבן בעובי ½ ס"מ, מורחים בחמאה ומפזרים את התערובת. 7. מגלגלים לרולדה, פורסים. 8. משכיבים את הפרוסות על התבנית, ומתפיחים עד להכפלת הנפח. ביצה טרופה + כף חלב 9. מחממים תנור ל-190 מעלות. 10. מברישים את השבלולים בתערובת הביצה ואופים 15-20 דקות. יש גם אופציות לציפוי מעל הסינרולים כשהם יוצאים מהאפיה, מבחינתי זה כבר היה מיותר.

סימונה 5

New member
סינרול- קרין גורן החליפי חמאה

במרגרינה וחלב במים מאת: הגינגית מההרו 10/06/06 | 11:44 סינרול - מתוך "ששת" מאפים (קיצרתי את המלל למינימום ההכרחי) לבצק 3.5 כוסות קמח 1 כף + ¾ כפית שמרים יבשים (או 25 גר' שמרית) 75 גר' חמאה ¾ + 1 כף חלב קר 6 כפות סוכר 2 ביצים ½ כפית מלח 1. לערבב שמרים + קמח 2. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים עם החלב הקר. 3. מוסיפים לתערובת הקמח את הביצים, הסוכר ותערובת החלב. מערבבים ולשים ליצירת בצק מוסיפים מלח ומעבדים עוד 5 דקות לקבלת בצק אחיד. 4. בקערה גדולה מכסים עם ניילון ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר. המלית: 1 כוס דחוסה סוכר חום כהה. 1 כף קינמון 80 גר' חמאה רכה. 5. מכינים את המלית מערבבים את הסוכר והקינמון. שומרים את החמאה בטמפ' חדר. 6. מרדדים את הבצק למלבן בעובי ½ ס"מ, מורחים בחמאה ומפזרים את התערובת. 7. מגלגלים לרולדה, פורסים. 8. משכיבים את הפרוסות על התבנית, ומתפיחים עד להכפלת הנפח. ביצה טרופה + כף חלב 9. מחממים תנור ל-190 מעלות. 10. מברישים את השבלולים בתערובת הביצה ואופים 15-20 דקות. יש גם אופציות לציפוי מעל הסינרולים כשהם יוצאים מהאפיה, מבחינתי זה כבר היה מיותר.

במברגר

New member
יש אפשרות לעשות את זה גם במילוי

שוקולד? א``כ איך להכינ את השוקולד למילוי. כמובן שגם יהיה פרווה

laleniya

New member
../images/Emo211.gifבתמונה שהעברתי המילוי

הוא שוקולד מגורד מעורבב עם סוכר חום

במברגר

New member
עשיתי ונראה לי שהסתבכתי

את השמרים לא צריך להתסיס קודם? ישר שמים עם הקמח ומערבבים? פשוט עשיתי כך ולא תפח הבצק

למעלה