שאלת עברית:

MeMyOwn

New member
שאלת עברית:

שוב אני שואל (בפעם השלישית או הרביעית), אבל ככל שאני בודק את עניין העברית למחשבי ה-PDA, אני רק מתבלבל יותר: חלק מהחנויות מציעות עברית של EYRON במחיר 300, חלק במחיר 200, חלק בכלל במחיר של 499 - מה ההבדל בין כל הגרסאות (כולן מדברות על גרסה של EYRON 6.0, שהבנתי שהיא הגרסה החדשה ל-PDA)? ומעבר לכך, הבנתי שזה רק הרישיון ואת התוכנה אני צריך להוריד מהאתר של היצרן (EYRON) ואז להתקין על המחשב (שאני מקווה שלא אסתבך עם זה
- תודה רבה למשיבים, חשוב לי מאוד, כי אני די מתעכב עם עניין העברית (אני מעוניין מאוד לעבור לממשק עברית, כי אולי ישתמשו לי ב-PDA כאלה שדוברים עברית, והמבין יבין
- ואני רוצה כבר לקנות את העברית!!! שוב תודה רבה!!! שבוע טוב...

boomstik22

New member
תשובות

ההתקנה של העברית זה עסק פשוט למדי יש אתר יש שם הוראות בעברית פשוט עקוב אחריהן ותראה שאתה מסתדר מה שאתה קונה זה את הרשיון שים לב שאתה קונה רשיון שמתאין לסוג המכשיר שרכשת 1 משולב טלפון 2 מסך רגיל 3 מסך VGA אם רכשת רשיון שמתאים לסוג המכשיר שלך לך פשוט על הכי זול שתמצא בכל מקרה אתה תוריד את הגרסה הכי עדכנית למכשיר מהאתר שלהם....... בהצלחה

vca2000

New member
רכשתי את העברית של איירון ב 200 שקל

בחברה שנקראת אונרואד on road . זה חוקי, זה עובד ועלה לי - 200 ש"ח. כדאי להרים להם טלפון כי אם רוכשים דרך האתר זה יותר יקר.

למעלה