שאלת סקר

TWEETY =^.^=

New member
שאלת סקר

היו ניסים מעולם לבנות בעלות ביציות דפוקות
ואם כבר בשאלות עסקינן,,,אז,,, היו מקרים שבמקומות אחרים הצליחו להפיק ביציות טובות מבעלות ביציות פגומות

לא ממש ניסים אבל...

במקרה שלי לפחות הצליחו ליצור בעזרת ICSI עוברים יפים מביציות שכנראה הן "דפוקות". לא שמעתי על אפשרות "לתקן" את הביציות אלא רק על דרכים לעקוף את הבעיה.

TWEETY =^.^=

New member
את מדברת על מיקרוניפולציה

או משו כזה (ל´יודעת איך כותבים את זה
) כי חשבתי שזו שיטה שטובה יותר לבעיות זרע והיא מסוכנת לבעיות ביצית.

כן - מיקרומניפולציה ../images/Emo8.gif

לא יודעת על סיכונים ספציפיים כשהבעיה היא בביציות לנו זה העלה משמעותית את אחוז הבציות המופרות
(אין לנו בעיה של זרע)

TWEETY =^.^=

New member
בואי נסגור על מניפולציה לביצית../images/Emo8.gif

וידוע לך מה לא היה טוב בביציות
ז"א זקנות מידי/צעירות מידי/או מבחינה גנטית כרומוזונית (נראה לי אני ממציאה שמות היום
) סורי על ההצקה

א י נ ס

New member
ביציות למכירה ביציות

טוויטי מה זה הכרומוזוניות - כרומוזומליות, זאתי המילה. תגידו מדובר גם על ביציות ענתיקות מהנפטלין? או רק מפונקות שלא כל זרעון נאה להן?

TWEETY =^.^=

New member
נו מה, את לוידעת שאני אלופת העיותים

בואי נסגור על כריזנטמות
, לא מדובר בביציות מפונקות וגם לא נפטלניות, מדובר בפגומות מהיסוד.

שלי שלי.......

הייתי מעדיפה שלא לאמר בייציות דפוקות...... אבל אני מבינה למה את מתכוונת. הבייציות שלי לא משו משו (בלתי חדירות זרע) וע"י איקסי (בדרך כלל איקסי זה לבעיות זרע אבל במקרה שלי גם עשו איקסי) ויש לי 2 בנים מהממים ! כל ילד מהפריה מס´ 2. יש תקוה לבייציות !!!!

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif2 חתנים לתאומות שלי

בלתי חדיר לזרע, אומר שהדופן עבה מידי, ומקשה על הזרע לחדור ובמקרה כזה, באמת "מניפולציה" עוזרת. אבל ,,,שוב לשאלת המחצ,,,,,מה קורה שהביצית, על הפנים

א י נ ס

New member
האצ´ינג

טוויטי שמעתי על האצי´נג, שיוף הדופן של הביצית, או פתיחת חלון בה. תשאלי את המומחיות ליותר פרטים. ואל תספידי את הביציות שלך כל כך מהר. בסה"כ IVF ראשון...

TWEETY =^.^=

New member
מי מספיד מי../images/Emo35.gifנותנת להם עוד צאנס

אחד לפני הכרעת הדין.

נועם@בת

New member
בוינ´ה, מה את משמיצה את הביציות שלך

הן לא דפוקות, הן סתם למדו ממך לעטות שריון עבה ולהתגונן מכל העולם. מאיפה היו צריכות לדעת שדוקא עכשיו הן צריכות להיות חביבות ונחמדות ולהאיר פנים לזרע לא מוכר? יקירה שלי, מצטערת לשמוע שהביציות הבריזו. אני מכירה את האכזבה הזאת שמחכים לשאיבה כמו למשיח, ומשהו משתבש שם ברגע האחרון. אז יש ניסים, יש גם נפלאות. מה שיעשו בפעם הבאה זה איקסי- הזרקת הזרע לתוך הביצית. לא שואלים רשות מהזרע, לא שואלים רשות מהביצית, מעמידים אותם בפני עובדה. מחבקת חזק אפרוחית גיבורה
נועם

למעלה