שאלת סקר:

שאלת סקר:

מה היה רגע בריאלטי שבו הייתם בהכי מתח, כ"כ במתח עד שכולכם רעדם ולא יכולתם שלא להסתיר את העיינים כי כזה מתח!!

אני אענה:

הרגע שבו כמעט קיבלתי התקף לב מרוב מתח היה בהישרדות 6 במשימת מבוך הרוח, מים, אדמה ואש בפיינל 4. זו הייתה תחרות החסינות של הפיינל 4 שבה השתתפו מאט, ג'נה המלכה
, רוב ובוץ', ושם כמעט לא מתתי מרוב מתח! אם ג'נה הייתה מפסידה היא הייתה עפה, אבל אז היא ניצחה והלכתי עם חיוך ענק על הפנים במשך כל החודש! אני כ"כ אהבתי את הרגע הזה עד שהורדתי אותו למחשב ואני צופה בו לפעמים, והלב עדיין פועם בחוזקה כשאני רואה אותו.

shabi16

New member
כמובן כאילו כאילו שיוו שקרן ועדלי

זכו בדירה כאילו כאילו דה כאילו מה לא ברור?

השרדות 7 הגמר....

כשסנדרה ולילי הגיעו לאולפן ועמדו להקריא את התוצאות הייתי במתח כמו שאף פעם לא הייתי,מפני שאני חושב שזאת הייתה העונה הכי מעניינת והכי לא צפוייה(וגם הזוכה עצמה לא צפויה אבל אני מת עליה).באותו רגע שצפיתי בגמר הייתי נלא התרגשות בטירוף של הטירוף!

AgeBlade

New member
עונה

בריאליטי ישראלי הבחירה קלה מאוד - פרק הגמר של ה"חפרפרת" בעמודי שלמה. הרגע בו החפרפרת התגלתה כאשר ישראל הסתובב עם הכיסא שלו אל המצלמה והזרקור המאיר עליו. הייתי בשוק של החיים. בריאליטי מחו"ל קצת קשה יותר לבחור. הגמרים של המירוץ למליון 2,3 ו-5 היו מאוד מאוד מותחים עבורי. בהישרדות המתח משחק פחות אצלי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה הייתי אני עם שם של חבר

שנאלצתי להיכנס איתו משיקולים טכניים מקודם.

אני לא זוכר בדיוק אבל..

היתה איזו עונה של המרוץ למליון ששם הייתי ממש ממש במתח, אני אשמח אם מישהו יזכיר לי מה בדיוק הלך שם, אני רק זוכר שהיה איזה זוג שניסה לעשות טריק לזוג אחר בזה שהוא יטעה אותם. הם נסעו, זה היה בניו יורק נדמה לי או בעיר אחרת בארה"ב, והם ידעו שהזוג השני בעיקבותיהם עם המונית ואין להם סיכוי נגדם בריצה הסופית אז הם נסעו למקום לא נכון ותכננו לצאת מהמונית בריצה, לגרום לזוג השני גם לצאת בריצה ואז לחזור למונית ולנסוע למקום האמיתי אבל אני לא זוכר יותר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif למירוץ למליון 2

מכיוון שהעונה עוד משודרת בערוץ 10 נסמן בספויילר למען לא לקחת צ'אנסים. אכן וויל וטארה ניסו לעשות טריק (בעיקר וויל שחשב שהוא חבם מאוד) לאלכס וכריס. הסיום הזה הוא בהחלט אחד המותחים שראיתי אי פעם.

אבל מי ניצח?

אני ממש לא זוכר. עוד רגע דרמטי היה בסידרה "תמחר את זה!" כששטר קניה יפני כתוב על קלף מתקופת הקיסרות העתיקה התגלה כמקורי למרות שחשבו שהוא זיוף והוא נמכר ב 430 פאונד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לסיום של המירוץ למליון 2

וויל וטארה הובילו את המונית וכריס ואלכס עקבו אחריהם. לאחר נסיון התחבולה של וויל שלא עלה יפה (כריס ואלכס חזרו מהר מאוד למונית שהבינו שהם לא במקום הנכון) וויל וטארה הגיעו לרמז האחרון משם רצים רגלית לקו הסיום לפני כריס ואלכס אבל הפער שהם ניסו ליצור בעזרת התחבולה לא היה גדול. תוך כדי ריצה כריס ואלכס עברו במהרה על-פני טארה ווויל הבין שאין לו סיכוי (שני בני הזוג צריכים לחצות את קו הסיום) והפסיק אף הוא לרוץ בשלב מסויים. כריס ואלכס ניצחו.

willo

New member
הישרדות 2

כאשר קולבי ההי צריך להחליט מי עולה איתו, ואז בחר בטינה במקום קית'

¥ Adi ¥

New member
אממ

ממה שאני זוכרת..וזה לא הרבה הייתי במתח בגמר של המירוץ למיליון 5, זו היתה הפעם הראשונה שראיתי את המירוץ ולא ידעתי מי מנצח גם בגמר של פרוייקט וואי הייתי במתח..כל כך רציתי שפראס יזכה

Boran

New member
The one i can recall

Survivor 6 ba hasinut ha ahrona bein rob c le jenna. Ve gam be kol finale shel ha mole, be ikar zu ha israelit. Ha gmar shel american idol 2, bb5,lcs2,

מטר9

New member
יש רק 2 תוכניות

שלא ידעתי בהן מראש מי הזוכה, ולכן, מן הסתם, הן היו הכי מותחות. הישרדות 2 (שהייתי בטוח שקולבי יזכה ולכן זה היה שוק) המירוץ למליון 1 (שהייתי בטוח שקראתי ספוילר שנאמר שם שפרנק ומרגריטה זכו ככה שהייתי מאוד מאוד מופתע ומאושר כשרוב וברנן נצחו...)

maya567

New member
המירוץ למליון 3, 2 ו-5

אמנם במירוץ 4 חשבתי שה"עיזים" (דיוויד וג'ף) מנצחים (כמו מטר, גם אני קראתי איזה ספוילר לא נכון), אבל זה, והגמר של 1 היו הגמרים הכי פחות מותחים של המירוץ (של 1 כי זה היה ברור שרוב וברנן מנצחים). חוץ מזה, הישרדות 8 והישרדות 2 (היחידים שלא ידעתי בהם מי זוכה), אבל זה היה הרבה פחות מותח מהמירוץ. ויש לו עוד רגע עצבני של מתח, אבל זה ספוילר למירוץ 5 (לאלו שרואים עכשיו בארץ). אז נרד קצת למי שלא רוצה לדעת:
AR5 כששרלה ומירנה הגיעו אחרונות, ופיל לא אמר שזה נון-אלימיניישן.

Sole Survivor

New member
המירוץ 2

כי זה היה המרוץ הכי מותח ולא היו לי ספוילרים בשאר העונות לא הייתי מתוחה כי תמיד ידעתי מי מנצח בגלל ספוילרים

למעלה