שאלת סקר

שאלת סקר

האם יש מי שסבור שכל טיפול הוא בזבוז זמן ודחיית הקץ בדרך הרצופה כוונות טובות אל הפרידה הבלתי נמנעת או אל חיי סבל נמשכים בגלל הילדים והמשכנתא? אולי כי הבעיה הבסיסית היא של חוסר התאמה מלכתחילה או הבעיה היא של מחזוריות חיי הזוגיות של האדם שממצה את עצמה אחרי כמה שנים?

qt1

New member
תלוי את מי תשאלי.

יש מקרים של אנשים שפשוט לא יאומן ...... המציאות עולה על כל דמיון. אני סבורה שלא כל טיפול הוא בזבוז זמן אלא זמן איכות , אני גם מאמינה שהרבה זוגות באים עם תקווה גדולה בלב להצליח בטיפול... מה שהרבה מאוד אנשים לא מבינים וחשוב לומר להם זאת , הוא שטיפול הוא בעצם לא דבר נעים! למרות שזה נשמע פשוט לכאורה , מדובר בעבודה רבה על עצמנו ועם בני הזוג שלנו , לעיתים אנחנו מגלים בזמן טיפול דברים לא נעימים על עצמנו / על בני זוגנו ... עניתי?

היי ותודה

עבור התגובה אך לא ממש. מה שהתכוונתי היה האם הטיפול הוא לטפל בסרטן עם אקמול. מכיון שיש משהו לקוי בעצם המבנה הזוגי שמזמין קריסה של המערכת עם הזמן. פרידה היא לא בהכרח הקריסה עליה אני מדברת למרות שבהחלט היא הקריסה הגלויה. יש זוגות שחיים יחד והקשר נגמר מזמן...וכל הנסיונות לתקן ולשפץ הם קוסמטיקה למרות שמשקיעים הרבה רגש ומחשבה ואנרגיה. וברור שהכוונות טובות מכל הצדדים ובכל זאת...הבעיות צצות במישור אחר של היחסים. אם טיפלנו בבעית המיניות צצה בעיה בתחום ניהול התקציב ואם זה נפתר אז פתאום בעיה בתחום גידול הילדים או בתחום היחסים עם המשפחה המורחבת בקיצר לא יוצאים מהטיפול עד סוף הקשר... טיפול כאורח חיים...

למעלה