סתם כדי לדעת שלא ירדתי מהפסים לגמרי. תגידו, גם אתן שומרות משהו, לבוש חדש, קרם גוף כייפי וכו... לשימוש כשיצליח, כשאהיה בהריון? קיבלתי חבילת שי כזאת עם סבונים וקרמים מהעבודה לכבוד איזה ארוע, ואני לא פותחת עד ש
קניתי בתחילת עונת הקיץ חולצה לבנה מתנפנפת, רחבה כזו ועוד לא יצא לי ללבוש אותה, עד שבשלב מסויים אמרתי לעצמי שזו חולצה "היריונית כזו" ושאשמור אותה לרגעים המתאימים.... עכשיו זה עוד מוזר לי אבל אני מאמינה שבארוחת החג אלבש אותה (למרות שאין עוד בטן...
) אז, כן.....אולי גם אני כמוך עופיק, "פסיכית", אבל מה'כפת לי?!?!?
הבאתי איתי מהביקור בארץ מזוודה עם בגדי הריון ישנים (קודמים) שלי וכמובן בגדים ראשוניים ל...... כי לילד שלישי כבר לא קונים הכול חדש. ואפסנו את המזוודה אי שם עמוק בבויידם, ומחכים ומחכים ומחכים לרגע הנכון לשלוף אותה. חמסה, חמססה, נגד עין הרע טפו טפו אגב, לא הבנתי למה שמרת את הפינצטה
אני לא שמרתי או קניתי משהו מיוחד אבל.... יש שימלה מאוד מאוד צמודה סקסית כזאת שמאז ששמנתי אני לא לובשת אותה כי יש לי קצת בטן לא נוראית למרות שמישהי מגעילה שאלה אותי השבוע אם אני בהריוןואמרתי לה שלא אז היא אמרה לי אז תיפטרי מהבטן המגעילה הזאת שתבינו אני לובשת מידה 36-38 אבל אל תדאגו אני המנחה שלה היא עוד תאכל ממני קש. אז נחזור לשימלה.... אני מתכננת שתהיה לי בטן יפה כזאת אני אלבש את השימלה הצמודה ויראה את הבטן לכל העולם
אני חייבת לספר לך, שכשהלכתי למדוד בפעם הראשונה את שמלת הכלולות שלי, המעצבת, שאת שמה לא אפרסם כאן, מפאת גועל, שאלה אותי אם אני בהריון. אז אמרתי לה שלא, אז היא אמרה לי שהיא מאד מקווה שעד החתונה אני אפטר מהבטן...
אבל אני קיבלתי מהחינה סט של איזה מיליון סירים והם עדיין בקופסא אצל אמא שלי - מה שמראה שאני מבשלת מה זה מלא. אבל כשיהיו צאצאים מבטיחה להכנס לפורום מתכונים ולהתחיל לבשל סוף סוף. בעלול אגב שף מדהים.
אני יודעת שזה טפשי, אבל מדהים עד כמה זה כייף לגלות שלעוד אנשים יש מוזרויות, לא רק לי. לפעמים כל כך נמאס לי להתעסק בצד הטכני (יש ביוץ, אין ביוץ ...) וכל כך כבד עלי הצד הרגשי, הצפיה \ אכזבה \ צפיה ... עופיק
בין החברות פיתחנו לנו מנהג שכשמישהי מספרת שהיא בהריון קונים לה מתנה וגם לי קנו אחרי שהודעתי אבל עד כשהן הביאו לי את המתנה (קרמים וסבונים...) כבר היתה לי הרגשה לא טובה ולא פתחתי את זה ובאמת יומיים אחרי כבר ידעתי שאין דופק אז אני כמובן משאירה את זה סגור עד לפעם הבאה רק שתגיע כבר...
בכלל לא פסיכי!! אני שומרת חולצה שהיא צמודה מלמעלה ורק באיזור הבטן היא מתרחבת - לבטן החמודה שבעזרת השם תגיע. וכאשר אני אראה 2 פסים כחולים אני אעשה לי יום של כייף - קניות ופינוקים ובעיקר - אוכל הכי משמין שיש - כי אני בדיאטה תמידית.רק שיגיע...
למרות שאני ממש לא שומרת דברים...חוץ מזה שישר אחרי שירדה לי הבטן החבאתי למטה בארון את המכנסי הריון לפעם הבאה ולמרות שהם מאוד נוחות ואני מאוד אהבתי אותם ויכולתי להמשיך ללכת איתם החלטתי לשמור לפעם הבאה
אבל נו מה, זה הפורום אני שומרת ימבה דברים להריון, כל מיני חולצות ובגדים מיוחדים שאני אוהבת. אני מניחה שזה נובע מכך שכאשר אנחנו בהריון אז לא ממש איכפת לנו אם הבטן יוצאת החוצה או לא
ממש לא. ככה אנחנו בנות. כנראה שאנו עושות את זה מבלי לחשוב. אני אף פעם לא שמתי לב עד שראיתי את ההודעה שלך אבל שנה שעברה קניתי שמלה בסוף עונה - סרפאן כזה. ניסיתי ללבוש וראיתי שהוא מבליט את הבטן - אז החלטתי שאשים אותו כאשר אהיה בהריון (שיבוא כבר). ככה שגם אני בסיפור.