שאלת סקר

שאלת סקר

כמה מכן מנסות מעל 5 חודשים, ללא הצלחה. כאשר אין בעיה הנראית לעין, דהיינו פרופיל הורמונלי תקין (מחזור וביוץ סדירים), ובדיקת זרע של הבעל, תקינה גם היא. כמובן אני הראשונה בסקר, מנסה 9 חודשים, לא נקלטתי אף לא פעם אחת. תודה מראש על תשומת הלב.

lnln

New member
סוגרת שנה החודש

פרופיל הורמונלי תקין, מחזור וביוץ סדירים, בדיקת זרע של הבעל תקינה, מעקב זקיקים יפה + חודש ראשון של איקקלומין שלא נשא פרות. יש הכל חוץ מהריון!!!

Mylight

New member
היי ! תשובות לשאלתך ../images/Emo140.gif

אנחנו סוגרים עוד מעט נסיון של 5 חודשים יש לי הפניה לפרופיל הורמונלי במחזור הקרוב (שהלוואי ולא יגיע) נשלחתי גם לאוטרסונד וגינלי שאת התוצאות של הבדיקה אני יראה גם בתחילת חודש אוגוסט המחזור מגיע כל חודש אבל לא מדויק לא יודעת עם הביוץ סדיר (איך יודעים ? לפי פרופיל הורמונלי ?) זהו בהצלחה לכולנו ומהר

tich

New member
תשובות לסקר

אנחנו מנסים כבר שמונה חודשים. קבלתי הפנייה לפרופיל הורמונלי מיד אחרי המחזור הבא. וכמובן החצי השני צריך לעשות בדיקת זרע. דרך אגב סקר אחר שקראתי "כמה זמן לקח לכם להיקלט" ממש גרם לי לדכאון: מיד בפעם הראשונה, אחרי שלושה חודשים, חודשיים. מה קורה? איך זה שלנו לוקח כל כך ה ר ב ה ז מ ן?

a m a z o n a

New member
מה ז"א למה לוקח זמן?

הריון זה תופעה קוסמית, זה אחד הדברים המופלאים ביותר שקיימים עלי אדמות, העובדה שעולם הרפואה קובע הגדרה שאומרת " אי פוריות מסיבה לא ידועה" יש נשים שהכל תקין אצלהם ושום דבר לא קורה, אין לי מילים להגדיר את המפגש הזה של הביצית והזרע, כל הסימפוניה הזאת שמתרחשת לנו בגוף יחד עם הורמונים, שחלות, חצוצרות, רירי, ומה לא? מקווה שזה מסביר למה בעצם זה לקוח זמן.

תמרלה

New member
סקרנות לגבי הסקר

חשבתי שאם עושים סקר אז צריך להגדיר נתונים נוספים שאם נדע אותם לא נכנס לדכאון מתוצאות הסקר - שאלות כמו: 1. באיזה גיל ? 2. האם עברת הפלה ? כמה הפלות? 3. האם ילדת בעבר ? בטוח יש עוד שאלות נוספות שאז זה מצמצם את הסקר לא לכמות של נשים שלא יכולות להכנס להריון אלא לקבוצות שונות אם סיבות מגוונות ושונות ואז זה נשמע אולי יותר אופטימי? ואולי לא? סקרים זה נתונים סטיסטים וזה מה שאנחנו- נוספנו לעוד נתון בסטיסטיקה? לא אנחנו לא נתון- אנחנו כלנו נשים ( אם יש פה גברים אתם הסליחה) אנחנו נשים שרוצות להכנס להריון, נשים עם רגשות, רצונות, חלומות, נשים שמתאכזבות, שבוכות, ששואלות שאלות, לומדות והכל כדי-להביא ילד! אז הסטיסטיקה אומרת שכל אישה שניה עברה הפלה הוא מתקשה להכנס להריון- לחשוב על זה - זה באמת יכול לדכא! אבל לקרוא פה בפורום ולהבין שמאחורי המספרים, והשמות הבדויים יש נשמות חמות רגישות אכפתיות ורגישות שכלן רוצות להגשים חלום - ל ל ד ת !!!!!!!!!!!!!!!!!

אכן כדאי להוסיף נתונים כפי שציינת

מס' הערות- אף אחד לא אמר ולא התכוון ש"אנו נשים שלא יכולות להכנס להריון", להיפך הפורום שופע אופטימיות ואפשרות זאת אינה עולה על הפרק ! ואנו בטח לא נתונים סטטיסטיים. אני יודעת שאכן להכנס להריון זה נס וזה דבר לא פשוט ויכול לקחת זמן. אבל רציתי חיזוק לכך שלא רק אני מנסה הרבה זמן והכל תקין אלא יש עוד בנות, שבודאי מודאגות כמוני, וישמחו לדעת שהן לא היחידות.

u z a

New member
שבעה חודשים,

אבל סה"כ היו 4 מחזורים... כשבראשון אני יודעת בוודאות שפיספסנו, ואני חושדת שגם בשלישי. אז בעצם אני רק בנסיון השלישי, לא? עוד לא עשיתי שום בדיקה, אבל ברור לי שבמחזור הזה אני הולכת להיבדק. זה לא עסק לקבל פעם בחודשיים. ואני בת 27.5, ועוד אף פעם לא הייתי בהריון. אוזה.

אנחנו מנסים 8 חודשים כמעט../images/Emo4.gif

וסה"כ היו לנו 4 מחזורים, פרופיל הורמונלי תקין, 2 בדיקות זרע של בעלי תקינות, לא מוצאים שום בעיה, זה החודש השני שאני לוקחת איקקלומין ולמרות שהגבתי אליו יפה בחודש שעבר, ז"א 3 זקיקים של 23 24 ו-29 מ"מ עם רירית של 9.6 מ"מ וכלום לא קרה
, אז ממשיכים הלאה לעוד חודש והביוץ שלי צריך להיות מהיום עד יום ראשון ככה אמר הרופא
בעבר היית בהריון, נקלטתי תוך שבועיים, אבל הפעם אין לנו את המזל של אז.ההריון הקודם הסתיים בהפלה יזומה ועכשיו אנחנו מחכים כבר לנס הזה שיגיע שוב

מגלשה

New member
שנה ו 3 חודשים כמעט ../images/Emo178.gif

אני בת 31 (32 כבר מעבר לפינה) ועוד לא נקלטתי אף פעם. מחזור סדיר - 26-28 יום. לפי חום שחר יש ביוץ תקין. זרע מאיכות משובחת...
איקקלומין חודש שני... צריכה לקבל עוד 3 ימים... (אמן שלא
אמן שלא
אמן שלא) אבל - הבוקר ירד החום ב 2 מעלות
צריכה את אצבעותיכם המוחזקות!!! אופטימיות!!!

7 מחזורים ב- 9 חודשים של נסיונות

ותודה לאל הכל תקין בינתיים - אני בת 25 וזה לא מגיע כל כך מהר אז זה לא נראה לי קשור לגיל... אני לא סובלת את זה שזה הולך כל כך לאט - נראה לי שאנחנו לא נקלטות מלחץץץץץ

קובולט

New member
תשובה לסקר

בת 27 הריון ראשון אחרי שלושה חודשים בלי גלולות הסתיים לאחר סריקת מערכות לא תקינה בהפלה. לאחר מכן עוד 7 חודשי ניסיון בחודש החמישי הריון שנפל בשבוע רביעי על ידי דימום ושוב תודה על תמיכתכן כשזה קרה!!!! ועכשיו חודש שביעי לניסוינות טפו טפו הבטא עולה כמו שצריך. מקווה לטוב עשינו את כל הבדיקות למעט צילום רחם שלשימחתי לא הגעתי אליו החודש. כל הזמן ניסינו יום כן יום לא סמוך לביוץ שנמדד על ידי בדיקה ביתית וריצה לרופא לראות שאכן יש זקיק, החודש הזה עשינו יום כן יום לא מהיום האחרון למחזור, עד שהגענו ליוון שבוע אחרי הביוץ שם עשינו כל יום כל היום!!! אבל כבר עבדנו על ניוטרל סתם בשביל הכיף מאחלת לכולכן המון בהצלחה

למעלה