שאלת סקר

שאלת סקר

אך הייתם מגיבים להודעת הכרות שמעוניינים בכם מאוד מינית?הבחור מאוד אוהב שמנות ומלאות ופשוט רוצה להכיר בהסכמה ובהדדיות לקשר מיני הדדי ולפגישות גנובות :)

הייתם נרתעים מתרגשים?

שלחה לי בפייסבוק נשואה ושללתי זאת על הסף בגלל האמונה ושזה אסור היא קיבלה זאת בהבנה !

הודעות כאלה די מגעילות אותי

זה הודעות מאנשים שרואים בי רק דבר אחד וזה דוחה בעיני. לכן אני מתעלמת. הודעות של היכרות אני מתייחסת וכותבת שאני תפוסה אבל תודה ובהצלחה.

כשהכרתי

בחיי והיה קליק וכימיה זרמתי ,גם אם זה היה רק מפגשים של קפה שיחה טובה וסקס הדדי!
בתקופות שונות בחיים זה הסתדר לשני הצדדים הידידות הטובה והסקס הדדי !
כמובן שכשהיו פניות מכאלו שהיו תפוסות אז לא נכנסתי לקשר כלל.

אהבתי את ה"עוד כמה פורומים מקצועיים כאן"...

בוקר טוב:)

ברצינות כותב בעוד כמה פורומים כאן אוהב לכתוב להביע דיעה וכו .
ואכן מאוד אוהב את הגוף המלא והשמן ומאוד נמשך:)
גם אני קצת מלא:)

בוקר טוב

כן, ראיתי אותך בפורומים "המקצועיים" האחרים שאתה כותב בהם
אתה יכול לחסוך את דברי החנופה ממני. לא הייתי מגדירה את עצמי כשמנה. סתם עברתי פה במסגרת שיטוטיי בתפוז.
אני בטוחה שבפורום הסגולות והעצובות היית מספר כמה שסגול ועצוב לגמרי עושה לך את זה.
אני לא מאמינה לאף מילה שאתה כותב.

היי

מה אומר ומה אגיד .
לא זכור לי שחיזרתי אחרייך כאן או התחלתי עם מישהי כאן.
בסך הכל מותר לנו לכתוב בעוד כמה פורומים.
ומי שמכיר אותי במציאות סומך ויודע עליי !!!

כן

יש לי 2 ניקים וגאה על כך ויש סיבה למה יש לי 2ניקים,אני עוזר המון בחיי גם בתפוז וזה יוצר הצפה במסר פרטי, לכן יש 2 ניקים!!!
לא רימיתי לא עירבבתי ולא פגעתי בחיי באף אדם או בריה!
אני לא מחפש להכיר בתפוז, אני מכיר במציאות וזה מספיק לי!

בהצלחה גם לך

עדיף

תמיד להיות עם אחת וביחסים טובים רק מרויחים !
בגידות קשרים אסורים רק גורמים רע לנשמה,מספיק חפרו לי על כך בעבודה סיפורי עובדים ,חסר טעם ומיותר לגמרי.

GiraffAdida

New member
מעניין אותי האם כל הגברים שאוהבים מלאות ...

אוהבים אותן בגלל השפע בחזה?

מעניין אותי מה בעצם גברים אוהבים בבחורות מלאות... (לא שאין לנו יתרונות, אבל מעניינת אותי נקודת המבט הגברית....)

מה אתן אומרות? מה דעתכן?

אם נוריד את אלו שרוצים נשים שמנות

בגלל שהן כביכול "טובות במיטה כי הן מפצות על המראה" - אז אני מניחה שאולי חלק מזה זה גודל החזה, או אולי פשוט מדובר על משיכה למבנה גוף שהוא מלא ולא כחוש?

הבולשיט הכי גדול זה "טובות במיטה"

כשתפקוד במיטה בעיני הוא לחלוטין היחס אל אותו הגבר שנמצאים איתו. מעולם לא חשבתי שאני צריכה לפצות מישהו על המראה שלי. תמיד הלכתי עם כאלו שאהבו את המראה שלי, והם הרגישו בני מזל להיות איתי בדיוק כמו שאני נעניתי לחיזוריהם.

היום המצב שונה ממה שהיה בצעירותי. המון אנשים צעירים וגם לא כל כך, חייבים "לדגום" את כל מה "שיש בשוק" ושמנות זה חלק נכבד מזה. אם מישהו פונה אלייך מהאג'נדה הזאת, את תדעי מיד, ותנפנפי אותו מיד....(אני מקווה)

יש את עניין החזה. בדרך כלל אחד כזה - ישאל מיד איפה את שופעת וגם לא יתבייש לשאול מידות ומשקלות, כאילו היית נתח בשוק הבשר.

גברים שאוהבים נשים שופעות אין הרבה בשוק, בשום גיל. צריך להריח אותם ולבחון אם הם באמת כאלו. יש סימנים מובהקים, אך לא אכתוב אותם פה, מטעמים מובנים.

למעלה