שאלת סקר

itay Jerusalem

New member
שאלת סקר

היי לכולם הוצע לי שלל הצעות בחיי לזוגיות החל מזוגיות פתוחה ועד חוזה אצל עורך ולהביא ילד לעולם עם מישהי שלא רוצה להתחתן!

מהן השלכות על בחור רווק שלא מרויח הרבה בחייו במהלך כזה של הבאת ילד לעולם ללא לחיות עם מישהו ?

מה החוק בנושא הזה ?האם הגבר יהיה נתון לסחיטת כספים ממהלך שכזה?

תודה לכם

d a n i e l s 5

New member
חוזה אצל עו"ד

מבטל את החששות מסחיטה בעתיד .

נורא פשוט , לא ככה .....

ומז'תומרת הוצע לך .....מה אתה מציע לעצמך?

itay Jerusalem

New member
היי לך

את רוצה להגיד שכל חוזה עם עורך דין ברגע שנולד הילד וכל אחד גר בנפרד חוץ מתשלום מזונות ,במקרים כאלו אין עילה להוצאת כספים מגבר כיבוכל לטובת הילד?
הוצע לי הכרתי אני אדם מחוזר נתקלתי בשלל דמויות ואנשים וכל אחד כראות עיניו רצה את מה שנכון לו,טוב שנאמר לי בזמן ההכרות ולא אחר כך ,היא התוודתה בפניי שהיא יודעת שיקרו לה מעידות ושהיא עלולה להתקל במשהו מסעיר ולשכב איתו כסטוץ ולא לנהל רומן כשיש לה בן זוג,אני ידעתי עליה ופשוט אני אדם מאמין שאם אני מתחתן כדת משה וישראל אסור לי לחיות עם אשה ששכבה עם מישהו אחר!
השאר היו דו מיניות ולך תכיל עוד צלע שלישית בקשר עם בת הזוג וזה לא קל ,הייתי ב3 קשרים כאלו בחיי,אחת שהייתה גלויה מהתחלה ו2 שהיו בארון !
אני רווק 36 והיו כמה שרצות להיות אם חד הורית או רק להיות עם ילד ללא נישואים וכו!
מה את אומרת על כך?

itay Jerusalem

New member
ואם אני בוחר

בגרושה פלוס אז אני מלך לגמריי מה שנקרא ,רק להכנס לחבילה הלא קלה והכל מסודר,זה היה עלי גדול נפשית וכלכלית ולכן ויתרתי על הכרויות האלו למרות שהם היו מקסימות מעניינות וכו זה לא קל ילדים לא שלך וגרוש ברקע!

ע'פ החוק הקיים אתה תהיה תמיד סחוט ומרוט

החוק הקיים הוא ביזיון לכבוד האדם, וזה לא משנה איזה חוזה תעשה,
אשה יכולה להפוך לסם מוות או כמו שכתב קהלת
"מוצא אני את האשה מר ממוות" לפי התקנות להעצמת האשה
שממומשות בבית המשפט לעניני משפחה , אין לך סיכוי
בית המשפט מתיחס לאשה כחייה מוגנת שמגוננת על הולדים
גם אם היא שאידית, אתה רק תורם זרע שאמור לשלם על הנולד
הבהרה אני לא כותב את זה בשביל להשפיל נשים אלא
מכאב לב על הביזוי של כבוד האדם וחרותו.

d a n i e l s 5

New member
בלבלת אותי

מצד אחד אתה בוחן את האפשרות לעשות ילד ע"פ הסכם
חתום שזה מעיד על סוג של מחשבה ליברלית .

מצד שני אתה כותב : "פשוט אני אדם מאמין שאם אני מתחתן כדת משה וישראל אסור לי לחיות עם אשה ששכבה עם מישהו אחר!"
שזה מעיד על איש עםן מחשבה "חשוכה"

מצד שלישי כל הנשים שהכרת הן היו שקרניות/בוגדניות/דו מיניות וכו'

אתה אמיתי ?

itay Jerusalem

New member
היי לך

אני לא בוחן את זה ,העלתי את זה בתור שאלת סקר כאן בפורום!
במציאות החיים בישראל עדיף חיים כזוג !
מחשבה חשוכה ?אישה שנאפה שכבה עם גבר זר בתור נשואה זה נראה לך דבר מכובד כלפי אלוהים עצמה בעלה ומשפחתה ותדמיתה?
מה לעשות לצערנו המצב לא יחזור למה שהיה והבית לא יהיה במצב טוב אחרי הגילוי והשארות בבית! ולכן חותכים את הקשר ולא סתם נקבע בתורה שהגבר צריך לפרק את החבילה וכשהסכר נפרץ מה שנקרא זה ימשיך עוד ועוד!
אני אדם מאמין ולא סתם אסרו את זה ולמה הגבר צריך לחתוך את הקשר ,והסיבה היא שהאישה היא מרכז הבית ופגיעה כזאת זאת פגיעה בבית בחיבור אלוהי וקדוש בין גבר לאישה!
אם אישה הייתה יודעת מה השלכות על האקט החדירה בזמן הניאוץ ורק כשהיא בסטטוס נשואה זה בגדר ניאוף ,ומה העונש על כך שנכדים סופגים את הריקושטים מכך ,היא הייתה משקיעה בצעצועים טובים ולא מתפתה לחטוא!
התחילו איתי ומתחילות איתי נשואות ואני יודע לשמור על המרחק ,היום יש גונגל בחוץ!
הנשים בחיי מקסימות מיוחדות מעניינות כל אחת בדרכה שלה ,קרה לי מה שיכול לקרות לכל אדם שעלול לגלות אחרי הנישואים את החבילה של בת זוגתו,ומצד שני כנות וידיעה שיש הרבה שלא בנויים לקשר זוגי ולנאמנות לאחד ויודעים שימעדו ומספרים בגילוי לב לבן הזוג,הערכתי אותן וכלל לא הרמתי גבה כי הרגשתי וידעתי עליהן קצת ,תוך כדי הכרות אתה לומד להכיר ולומד על בת הזוג או בן הזוג !

itay Jerusalem

New member
היי אופק:)

מה שלומך?
זה רק שאלת סקר !נתתי את דעתי בנושא ומה שקרה איתי עם שלל האנשים והדמויות במשך 11 שנה שפגשתי עד כה!
אני מאלו שמאמינים בתוכם במשפחה נכונה ומשלימה ומלוכדת ולא רק להיות בסטטוס נשוי שחברתית וכו זה מעולה !ולכן לא תומך בזה ,מבין היום את האנשים שהולכים לצעד הזה מקושי כלכלי ,קשיים בלחיות ביחד וכו
כל אחד והמזל שלו!
סופ"ש מהנה וכל טוב:)

Motekookoo

New member
לדעתי זו טעות...

כל הסכם שהוא יעשה עם האם המיועדת,
הוא בינו לבינה בלבד...
במידה והיא תרצה לתבוע בשם הילד...הילד הופך להיות התובע,
לו אין שום הסכם עם האב, טרום לידתו.

d a n i e l s 5

New member
את צודקת

רק שאני מכירה לפחות 3 כאלה מקרוב
שכן מכבדות את ההסכם .

אז אולי זה תלוי בפרטנר להסכם :)

itay Jerusalem

New member
היי

העלתי שאלת סקר ששאללו אותי על כך!
אין ספק שעדיף חיים כזוג גם מבחינת ההוצאות הכלכליות וכו ,כאילו מה לשלם להחנק כלכלית בכדי שלומר שיש לך ילד ,גם ככה החיים בארץ יקרים!
ולא עדיף לה לחיות איתך במידה ואם היא לא לסבית וכו?

ההשלכות הן אותן השלכות

אם היית נשוי או גרוש....

ההבדל הוא....שכאן אין אשלייה של זוגיות
אלה כוונה להיות הורים לילד...משותף
ואתה צריך להיות מספיק מאמין בזה..בשותפה שלך כדי לעשות זאת
לרוב...מלחמות על המזונות קצת למעלה קצת למטה נובעות מקשר זוגי שהתפרק והאנרגיות שנותרו שם ולא לטובה

נקודת הפתיחה שלך אחרת המטרה היא אחרת
והדרך היא אחרת...

למרות שלעולם לא תדע זאת...
למרות ששוב...כל הכעס התככים המריבות והילדים שבאמצע נובעים מזוגיות שהתפרקה

בדד1

New member
שום חוזה

לא מבטיח לך את קיומו לפרטיו
האפשרות לפרוץ את סעיפי החוזה תמיד קיימת
כמו שMotekookoo אמרה
החוזה שעשית עם האם טרום לידתו של הילד
אינו תקף לגבי הילד וסכום המזונות שתיתבע עליו
יכול להיות גדול לאין שיעור מהסכום אותו סיכמת עם האם מלכתחילה

אז מה ההבדל בעצם בין מה שאתה רוצה לבין חתונה
הדבר היחידי שיכול להבטיח לך תוצאות סבירות
הוא אמון בינך לבין בת הזוג שלך (וגם זה לא תמיד)

למעלה