שאלת סקר

Hagay35

New member
שאלת סקר

היי יש לי מישהי וידוע לי והיא סיפרה שהייתה לה חברה ,לא שאלתי לנטייה המינית הסופית אמרתי לעצמי ,יש תקופות בחיים שזה יכול לקרות התאהבות באישה ומערכת יחסים לסבית. השאלה שלי לי זה לא מפריע מבין את הסיבות ,האם אני עלול להפגע מכך במערכת נישואים עם אדם שהוא דו כנראה. מה אתם אומרים על כך היא בת 26 ונראה לי שלא קורץ לה לנהל זוגיות לסבית לחיים. תודה לכם

Nחמן

New member
שאלה קשה.

אם לא נרצה להסתבך יותר מדי, זה תלוי באישיות שלה. אם היא תסכים לקבל אותך כפי שהנך ולסכם ביניכם, שמעתה והלאה אתם גוף אחד ואין סודות ביניכם, מה טוב ומה נעים. אם מי מהצדדים ירצה לשמור סוד אישי מפני הצד השני, זה עלול להיות הדדי ומהר מאוד להוביל לסכסוך שלא כדאי אפילו לחשוב עליו. מניסיונם של אחרים יש מצב של נישואין בין הומו ללסבית (וגם בין הומו לסטרייטית או להיפך) אבל יש בזה נדון הלכתי, אם הקידושין הם לשם ביאה או לשם כיסוי בלבד.

Hagay35

New member
היי לך

אני מחביני אוהב אותה כבת זוג אני סטרייט ופשוט אצלה זה דבר שהחברות יודעות המעבר הזה למין הנשי גם. לי אן בעיה ממשית השאלה אך בזוגיות סטרייטית האם ניתן לקבל נטייה כזאת ולנהל חיי נישואין דתיים תודה לך

גנימדס

New member
תשאל אותה

בעצם אתה שואל: האם האשה הזו תימשך אלי או לא? היא תשמר אמונים או תחפש את עצמה עם נשים? זה משהו שרק האשה הזו יכולה לדעת, דבר אתה, תתיעץ איתה, תשאל אותה.. כי אם היא לא תדע את התשובה- מי אנחנו שנגיד משהו לטוב או לרע?

למעלה