שאלת סקר

Hagay35

New member
שאלת סקר

היי רציתי האם זוג פתאום האהבה נגמרה אין בגידות או פגיעות למינהם. פשוט אחד הצדדים רוצה לפרוש מהזוגיות עם כל המשמעות בכך -ילדים רכוש משפחות של 2 הצדדים. א. האם עלינו לכעוס על בין הזוג בצורה כזאת ?נכון שלפרידה יש מחיר גם כלכלי,האם בחיי נישואים למען שלמות המשפחה כביכול ,לא יודע עד כמה יש משמעות למשפחה עם החלטה כזאת של בן הזוג להפרד. מה דעתכם על כך ? שמאשימים את בן הזוג בפרידה בהרס המשפחה לרוב זה בא מצד הגברי שחש פגוע וכו? תודה לכם

b e c k y

New member
תנסה...

לנסח את זה בעברית. לרובנו זו שפת האם ויהיה לנו קל יותר להבין ולענות.

ismeralda100

New member
בדיוק מה שרציתי לומר, היום התלמידים שלי למדו

מה זה clearly נראה לי שזו מילה חשובה

Hagay35

New member
ניסוח ברור תודה בקי

היי רציתי לשאול האם זוג נשוי שפתאום האהבה נגמרה ואין בגידות או פגיעות למינהם,פשוט אחד הצדדים רוצה לפרוש מהזוגיות עם כל המשמעות בכך -ילדים רכוש משפחות של 2 הצדדים. א. האם עלינו לכעוס על בין הזוג בצורה כזאת ?נכון שלפרידה יש מחיר גם כלכלי,האם בחיי נישואים למען שלמות המשפחה כביכול ,לא יודע עד כמה יש משמעות למשפחה עם החלטה כזאת של בן הזוג להפרד. מה דעתכם על כך ? שמאשימים את בן הזוג בפרידה בהרס המשפחה לרוב זה בא מצד הגברי שחש פגוע וכו? תודה לכם

sumerfield

New member
אני חושב

שהאושר שלנו הוא הכי חשוב ויגיע רק אם נתחבר למי שאנחנו באמת ולכן צריך קודם להתחבר לפנימיות ואז להחליט מה האושר שהוא קנה מידה היחידי להצלחה בחים כי אם אנחנו נהיה מאושרים אבל הילדים שלנו לא זה עדין אומר שהצלחנו מאוד. תמיד בפרידה יש פגועים בדרך כלל זה הצד הגברי שרק חיפש אושר ולא מבין שגם הצד הנשי מחפש אושר ולכן גם מזדיין עם אחרים פתאום במיוחד כשהצד הגברי הוא מאוד רכושני וחושב שרק לו מותר ושהצד הנשי צריך לחכות כמו ילדה טובה אבל זה לא כך תמיד כי מלעשות שלצד הנשי יותר קל למצוא זיונים ולפעמים אפילו אהבה ואז הצד הגברי הילדותי נפגע פתאום על כך שהיא העזה וכועס. אף אחד לא מפרק משפחה עם רכוש משפחות של 2 הצדדים וילדים סתם כך כי משעמם לו או כי התחשק לו ועדיף שאף אחד יפסיק לשקר לעצמו. <מקווה שהבנת, השתדלתי לכתוב בשפתך
>

למעלה