שאלת סקר

שאלת סקר

לא כל כך פעילה בפורום הזה כרגע, אבל משהו שעלה לי במחשבות ומעניין אותי לדעת. תענו בבקשה בלי לפרט : מהי התכונה שהכי מעצבנת אותכם אצל המתמודדים באח הגדול, התכונה שגורמת לכם לשנוא אותם?

אנסה

איתי - שעירות יתר, ונטיה להתהלך ללא חלק עליון בבית! (לא כולם חושבים שזה אטרקטיבי!)
אשר - מדבר בפה מלוכלך. זה בנאדם שאמר על אימו (והציטוט מדוייק!!) : "האשה הצדיקה הזאת הוציאה את המיץ מהתחת כדי לבשל את האוכל הזה. " נו באמת זה עברית של תת רמה
שיפרה - יותר מדי מודעת לעצמה. היא לא נותנת לעצמה להשתחרר בשום מצב וחבל כי בנאדם שתמיד בשליטה עצמית הוא משעמם.
ליאון - די כבר לשיר כל הזמן!! עד שהבנתי שאפשר להשתיק אותך אבל עדין לשמוע ביו טיוב בו זמנית נאלצתי להשתיק את כל המחשב כל פעם שפתחת את הפה. כמו כן ההתמזמזות הזו עם שי מגעילה אותי באופן אישי.
יוסי - ר' איתי. די ללכת ערום עם היד בתחתונים ורואים לך את החריץ. זה לא מאוד אטרקטיבי. כן, יש לך יציאות מצחיקות אבל המראה שלך הוא לא מצחיק בלשון המעטה.
צבר - צבר פשוט לא מספק את הסחורה. טיפוס משעמם ומסוגר. מי שתתחתן איתו תתלהב מהמראה שלו ומהכסף שלו אבל תשתעמם ממנו אחרי שנתיים.
רנין - כי בחורות רזות שכל שניה מסתכלות במראה זה איכס.
עינב בובליל - וולגרית ובהמית. בחורה שלא קראה כניראה ספר בחיים.
ונסה - האמת אין לי מילה רעה להגיד עליה. בעיני הבחורה הכי מושלמת והכי אמיתית שם. מתה עליה.
שי - היחיד שמספק אקשן בבית הזה. גם יפה וגם אופה. רק חבל שמתפלקות לו לפעמים צעקות (כמו על נעמה), שהן ממש לא במקום כי הוא יכול להיות עדין ונחמד כשהוא רגוע.

נחמד, אבל לא לזה התכוונתי

ביקשתי בלי לפרט, מה התכונות שגורמות לכם לא לאהוב מתמודדים? מהתשובות שלך הבנתי שאת לא אוהבת: חוסר אסתטיקה, וולגריות, שעמום (מופנמות) ועוד.

cookies10

New member
אין פה עיניין של שינאה הכל זה משחק

צבר - בערב יום כיפור אשר ביקש סליחה מצבר וצבר התנפח כמו טווס בלייף העליב את אשר ובסוף הוא סלח לו מאד סלדתי מההתנהגות המתנשאת שלו... איתי - נדבק למיטבח מגעיל לראות אותו במטבח איתי - חושב שיש לו גוף סקסי ויש לו גוף דוחה עם שערות, כל הזמן בלי חולצה/ חושב שיש לו גוף כמו צבר.... ונסה ואיתי עם הצרפתית שלהם שאסור להם... לאון - ההתמרחות שלו על הנשים, על שי השירים שלו שמתחיל מהשיר ומפסיק.... שיפרה - כשאני שומע את שיפרה אחרי חמש דקות אני מכבה את הקול שלה המתנשא...קשה לשמוע אותה הרבה זמן ויש לציין שהיא אומרת פחות כאילו, כאילו מישהו העיר לה.... שי - הנאמנות שלו לעיני עם ועדה, שבסוף תדפוק אותו... היתה לו הזדמנות עם קרן, שאז גם היו משאירים את קרן והוא פיספס בגדול כי הלך על נאמנות ועל פרנציפים... רנין - אנורקסית שאסור להעסיק מרזה מיום ליום עוד מעט נעלמת לנו, והיא לא מעניינת, כל מילה שניה מכניסה משפט באנגלית, מראה על חוסר ביטחון... כשדיברה עם צבר הסיתה אותו נגד אשר היא אמרה לו סולחים אבל לא שוכחים... וזאת הסתה לשמע... אשר - בן אדם דתי נחמד עם פה מלוכלך וחבל זה לא הולך ביחד... עינב - מעניינת, מדברת מהר, צורחת, ומספרת דברים שלא צריך לספר לשמור את הפה שלה לפעמים, הפה יפיל אותה...

cookies10

New member
שכחתי להוסיף על ונסה

ונסה מאד שתלטנית אגרסיבית לא נשית לפי דעתי היא שולטת באיתי, ואיתי מצייט לה... היא תמיד תקח כאלה בלי אופי שתוכל לשלוט עליהם...

shlomitgueta

New member
התכונות שמפריעות לי:

צבר- מופנם מדי ולפעמים תמים וזה יפגע בו. ונסה- וולגרית שיפרה- לא ברורה תמיד בדעותיה, אסטרונאוטית ושרה מזעזע יוסי- אדיש כרגע שי- תחמן, עצבני, תופס מעצמו יותר מדי רנין- לא אמינה,יכולה לתקוע לך סכין בגב אשר- רכלן וגס רוח איתי- ילד מגודל ורע, מציק וחושב את עצמו לאון- ציני, עוקצני לפעמים עינב- ברברית וחסרת כבוד לזולת

insane sanity

New member
זה רק מראה שאף אחד לא מושלם..

הכול נכון.. לכל אחד יש שריטות. השאלה מה יותר מציק.. מבין כל הדברים האלה.. עם מה אפשר לחיות ועם מה לא..

למעלה