שאלת סקר...

catherin

New member
שאלת סקר...../images/Emo3.gif

האם לדעתכם ניקול המדהימה יוצאת עם ג'וד לאו (החתיך יש לציין)? אשמח אם תביעו את דעתכם....

shiray

New member
לא

כבר אמרו שניקול יוצאת עם כל כך הרבה גברים מאז הגירושים שזה כבר חולני... כל שניה מוסיפים עוד מישהו לרשימה וזה כבר ממש ממש מעצבן... חוץ מזה שג'וד לאו נשוי (או שהוא כבר התגרש לפני קצת זמן? בכל אופן הוא היה נשוי בצילומים של cold mountain וכשאמרו שהוא וניקול יוצאים)... חוץ מזה שניקול רק זכתה במשפט על הוצאת דיבה כשאמרו שהיא יוצאת איתו והיא גרמה לפירוק המשפחה של ג'וד לאו.... וגם נראה לי שאחרי מה שניקול עברה עם הפנלופה הזאת, הדבר האחרון שהיא תעשה זה לצאת עם גבר נשוי.

catherin

New member
אוקיי, אני מצטערת...../images/Emo52.gif

אני לא התכוונתי להכעיס אותך או משהו.... בסה"כ רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה... אני מצטערת אם הרגזתי אותך, זאת לא היתה הכוונה...

shiray

New member
לא הכעסת!

הרגילאים שכל שניה מצמידים לה מישהו אחר וגורמים לה להיראות כמו איזו זונה כלפי אלה שלא מעריצים אותה ויודעים את האמת הם אלה שמרגיזים אותי.... טבעי שאנחנו מאמינים לחלק ממה שאומרים לנו ואני גם לא בטוחה במליון אחוז שהם לא יחד... פשוט נכון לעכשיו לא נראה לי...בכל אופן לא הכעסת אותי וזה בסדר גמור

Padme Amidala

New member
אממ..

כמו ששירה אומרת, מרוב בחורים שמצמידים לה פשוט אי אפשר לדעת... מה שכן זה שהם ידידים טובים, ואת זה שניהם אמרו.

למעלה