שאלת סקר

אפ5

New member
שאלת סקר../images/Emo20.gif

השבוע חל יום הולדתי ואני רוצה לעשות מבצע בחנות. מהו לדעתכם המבצע האולטימטיבי שבו הקונה מרוויח והמוכר לא מפסיד (אם בכלל זה אפשרי). האם לתת הנחה על הקנייה? מוצר מתנה בכל קנייה? בנוסף, מנסיונכם, האם מבצע כזה בפייסבוק, בסגנון תגובות, לייקים או תיוג הוא משהו שיכול להיות לו רווח מבחינת הרחבת מעגל הלקוחות? תודה :)

glassarah

New member
מזל טוב

המבצעים המוצלחים ביותר שלי היו הנחה של 15-20% וקנה 2 קבל 1 חינם (לא בו זמנית), אצלי מבצעים כאלה בדרך כלל מביאים להרבה מכירות. לא יודעת מה נחשב אצלך הפסד - אצל כל אחד זה שונה. את צריכה להגיע לקונפיגורציה שאת מרגישה נוח איתה, והקונה צריך להרגיש שהוא מקבל משהו "שווה". אישית אני לא אוהבת מבצעי לייקים/תיוגים בפייסבוק, בעיניי זה ניג'וס (זה גם אסור באופן רשמי על פי החוקים של פייסבוק - עושה רושם שלא ממש אוכפים את זה, אבל בכל זאת יש בזה סיכון). אני כן אוהבת להשתמש בפייסבוק בשביל לפרסם את המבצעים, ואני חושבת שללייקים ולשיירים שקורים באופן טבעי בלי שאני מבקשת, יש ערך עצום מבחינת הרחבת מעגל הלקוחות.

אפ5

New member
תודה

מסכימה איתך בעניין הניג'וס בפייסבוק. אני כנראה אלך על מבצע של מוצר מתנה או משהו דומה.

אפ5

New member
שתי שאלות

איך נקרא האתר שאפשר לשנות בעזרתו את כל הכותרות בחנות craftopolic? והנחה את מחזירה באמצעות ריפאנד בפייפאל? תודה :)

חגיתל

New member
מזל-טוב! אצלי לא הייתה שום התייחסות למבצעי יו

יום הולדת.

למעלה