שאלת סקר קטנה :)

BlackUnicorn

New member
שאלת סקר קטנה :)

בגלל ששירי עסוקה ובגלל שמשעמם לי באמצע השיעור - הרבה פעמים קורה שכשאנחנו נמצאים הרבה ליד אנשים אנחנו נדבקים מהם בכל מיני דברים - הרגלים, מילים מסוימות, תנועות מסוימות וכו'. לפעמים מדובר בדברים די מצחיקים :) אז - במה אתם נדבקתם מבני הזוג שלכם? איך הדבקתם את בן הזוג שלכם?

elena20

New member
יש לי הרבה../images/Emo6.gif אני הדבקתי אותו

בלהגיד "ממש",אמ....אני די צינית,ואני נדבקתי ממנו בלהגיד "אהההה,יצר המרצע מהשק"
שזה סוג של אמירה מפגרת שהוא אומר בצחוק והמון!!! וממני הוא למד שישר איך שמתעוררים,הולכים לאכול כי הוא בדרך כלל לא אוכל ישר על הבוקר ואני רעבה מרגע שאני פותחת את העיניים
.יש עוד מלא דברים מפגרים

shirazlovemor

New member
נדבקתי במילים הזויות במיוחד

שעדיף פשוט לא להגיד בפומבי כי אחרת תחשבו שיש לכם פה עסק עם מישהי שברחה מגהה X:

../images/Emo6.gif

בדיוק דיברנו על זה אתמול , אנחנו שני קופיפים קטנים . יש לי איזה קטע לאחרונה (האמת שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע) , שאני מוסיף את האות W לכל מילה שנייה שלי . "קרמבו , אתה אוהב אותי ?" "כוואן (KWEN)" "תגיד את זה במילים שלך !" "אווי אווווב אותך (AWI OWEV OTAH) W W W W W W W W W W W W WW והיא נדבקה מזה , מסכנה . היא התחילה לענות ככה אוטומטית גם לסתם אנשים שלא מבינים מה לעזאזל היא רוצה מהם
זה כוואף אחד גדול

boaz10

New member
נדבקתי...

היא קוראת לי פנסיונר... נדבקתי ממנה, גם אני כבר קורא ככה לעצמי

boaz10

New member
אני 41

היא 30 וזה דווקא נחמד לי שהיא קוראת לי ככה

תגובה

מאז שאני זוכר את עצמי, תמיד כשאני מדבר עם מישהו אני מחקה אותו באופן לא מודע בהתנהגותי ובצורת דבורי. כנראה, ככה זה אצל כל האנשים במדות שונות. חשוב גם לדעת לשמור על האני היחודי שלנו.

כינים!?!?

אני חושבת שאולי יש ביטויים מסויימים(מה ? מה? חיפוש קרובים!) שהבן זוג היה אומר הרבה.. בסופו של דבר מצאתי את עצמי אומרת אותם, עוד הרבה אחרי שנפרדנו..

Kerry121

New member
הממ ..

כשאני איתו אני שותה נס קפה יותר מהרגיל (הוא מכור לנס קפה) הוא מצלם עם אבא שלו אירועים, אז התחלתי להידבק למצלמה הדיגיטלית שלי יותר ויותר
איך הוא נדבק ? יש מילה מסויימת שהוא כל הזמן אומר, הוא לא אמר אותה לפני שהכרנו, אבל עכשיו הוא די חורש עליה :) הדבקתי אותו לשירים הרומנטיים שאני כל הזמן שומעת ..

1Unicorn1

New member
הדבקנו אחד את השני בכל מיני שטויות

הוא התרגל לסיים מילים ב"י" או "ון" (נגיד מסכנייייי או חמודוןןןןןן ושטויות כאלה)
ובכלל הוא נדבק ממני בכל מיני שטויות בדיבור ומילים נפוצות ש"שגורות בפי"
הוא הדביק אותי בלאכול קורנפלקס כל בוקר
וגם נדבקתי ממנו בכמה ביטויים מפגרים שלו
הוא הרגיל אותי לנקות את החדר בקביעות חח, ולמד ממני לא לחכות לרגע האחרון שהכל נגמר כדי לקנות חדש .. ובטעות הרגלתי אותו להיות מפונק ולקבל כל הזמן אוכל למיטה במקום לקום וללכת למטבח חחחח (וככה אתם מוצאים אותי ב2 בלילה מכינה לו סנדביץ' טוסט במקום לישון!) כל מיני קישקושים

../images/Emo46.gifאני מוחה ../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

הממ... אני חושבת שהפכתי להיות קצת עצלנית כמוהו בבוקר ואני כבר לא באמת טיפוס של בוקר שקופץ ישר מהמיטה ומתארגן, אלא לוקח לי ממש מלא זמן להתארגן. והתמכרתי בגללו לגוגו, שזה שוקו של אילנ'ס

חחחחחחחח- באמת רוצים לדעת?!../images/Emo3.gif

יש אלף ואחת שטויות.. הוא נדבק ממני בלשיר בזיוף- אנחנו ממש פותחים לפעמים סרנדה , בזיוף טוטאלי..בעיקר כשאנחנו עיפיים.. נדבקתי ממנו בעייפות.. הוא התחיל לדון בסוגיות משפטיות..פשוט נדבק ממני נדבקתי ממנו.. כל מילה שנייה שלנו מוסיפים לה צ'- אני קוראת לו צ'וקה,הוא קורא לי צ'וק, צ'וקו, צ'וקרייה כשאנחנו סתם מתגעגעים אז , הדבקנו אחד את השני ב.. אני רוצה חיבוקים, נצ'יקות, ליטופים.. אנחנו תמיד מחכים אחד את השנייה באיך שאנחנו גומרים בסקס( ששששש.. לא לספר
) הוא הפך להיות קרזיונר כמוני.. אפילו יותר גרוע.. שנינו נדבקנו באהבה שלנו..אוהבים בטירוף.. אנחנו אוהבים לקרוא יחד מהספר.. אחד לשנייה... או לדבר כל הלילה מחובקים אני קוראת לו קוריצה..כי גדלות לו תמיד שתי שערות לבנות בזקן..וזה מזכיר לי תרנגול..והוא אפילו התחיל לקרוא לעצמו ככה.. אנחנו תמיד צוחקים על העניין כשהוא יזדקן ( יש בנינו הפרש של 8 שנים) אז, שאשים אותו במעונות מכבי.. והוא התחיל להאמין בזה.. ויש עוד מלא דברים..

למעלה