שאלת סקר קטנה

seafox

New member
שאלת סקר קטנה

השאלה לגברים:בדר"כ בסרטים אמריקאים כשאמריקאים מדברים על הזקפה הראשונה שלהם הם אומרים שבדר"כ זה היה בגיל 14.נראה לי מוזר... באיזה גיל אתם זוכרים שעוד עמד לכם? ושאלה לנשים\בנות וכיוצ"ב,באיזה גיל הרגשתם שהרטבתם לראשונה? אצלי למשל הזקפה הראשונה הייתה בכיתה א' בגלל זה העניין הנ"ל נראה לי מוזר או שהאמריקאים אימפוטנטים.

נשמע לי מאוד מוזר ...

כי עובדה ידועה היא שכבר לתינוקות יש זקפה ... הם אמנם לא ממש מודעים למה ומי ואיך ? אבל זה קורה ...

לילדים עומד ועוד איך!

כאבא גאה לשני בנים אני יכול להגיד לך... תנסה אתה לעזור לו לכוון את הקטנצ'יק שלו לאסלה כשהוא בזקפה
מתי זה מתחיל? את זה תצטרך לשאול את המלאכית, אני חלש בתאריכים

seafox

New member
זה שלילדים עומד אני יודע

אבל השאלה מתי.לתינוקות זקפה?אולי בגלל שכרגע הם יצאו מהמקום?איך שיצאו בטח חושבים:"ראיתם איך דפקתי אותה?נראה אותכם גורמים לה לצרוח ככה..אני מלך!". גיל 4-5 זה בהחלט הגיוני אני פשוט לא זוכר את עצמי מהגיל הזה.

שלוימלא

New member
קוקי-

-זאת לא הייתה השאלה, ממה נגרמת הזיקפה -פרויד היה חולק עלייך, השלב האדיפאלי מאד מיני, בין היתר בגלל שהאנרגיה המינית נולדת יחד איתנו, או יותר נכון יוצאת איתנו לאוויר העולם.

חחחחחח....

לאחיין שלי היה חשש לשבר כשהוא היה בן שנתיים בערך. איזה רופאה בדקה אותו, הלוך ובדוק, ואחותי, שהיתה שם לא ידעה איפה לקבור את עצמה. הוא פשוט קיבל זיקפה...
כך שבהחלט גם ילדים קטנים <אפילו מאד> מקבלים זקפה. אבל נראה לי שאצליהם זה מגירוי ישיר על איבר המין, ולא משהו אחר...

קשה לי להיזכר בפעם הראשונה

רק זכור לי שבכיתה א' הצבעתי בשיעור , למרות שישבתי בידיים משולבות .....

כשעשיתי פיפי... מאז לא הצלחתי לשחזר

את רמת הרטיבות, וזה היה בערך כשהייתי בת שנתיים... ככה נעלמה לה תהילת עולם

שלוימלא

New member
חדשות---חדשות---חדשות---חדשות

זיקפה במלוא עוצמתה נצפית גם בעוברים דרך מכשירי האולטראסאונד.

למעלה