שאלת סקר יומית

הגנטלמן

New member
שאלת סקר יומית

שלום פורום סקסי אם הייתם ח י י ב י ם להחליט, בזמן רישום לנישואים, על מסמך המאפשר לכם להתגרש, או מסמך המחייב אתכם להשאר יחד עד המוות, על מה הייתם חותמים? האם חתימה על האפשרות הראשונה לא מעידה על חוסר אהבה או חוסר אמון מוחלט בבן הזוג?? מה אתם חושבים שבן/בת הזוג שלכם היה עונה לו שאלתם אותם את השאלה? קראתי שבמדינות מסוימות זהו הכרח לחתום על אחד מהשניים וזה מעוגן בחוקים שלהם!!!

אני לא מוכנה לערוך רישומים

של המצב הזוגי שלי בכלל, עניין של מי זה צריך להיות? באילו מדינות מדובר ואיפה קראת את זה, שים לנו לינק.

הגנטלמן

New member
זה הופיע בעיתון

של אתמול (ידיעות אחרונות) וזה ממש חוק מדינה בצילה. חייבים שם להחליט מראש ולחתום על זה!!

למרות הכל...

הייתי חותמת על זה שמאפשר גירושים. למרות שאני מאמינה באהבת נצח וכל זה, באמת אי אפשר לדעת. למען הסיכוי שמשהו דווקא כן ישתנה, אני לא אקח את הסיכון של להשאר תקועה ביחסים שכבר לא עובדים. למרות האהבה. החתימה על זה לא מעידה על חוסר אהבה או אמון. היא רק משאירה מין פתח חילוץ למקרה ש... אפילו אם הסיכויים שזה יקרה הם נמוכים יותר. ודרך אגב.. אני לא חושבת שיש בכלל דילמה כזאת. מסמך המחייב אותי להיות נשואה עד המוות? באמת יש דבר כזה..? לא נראה לי...

נכון... ומי כמוני מאמינה בזה...

אבל אם באמת היתה צריכה להעשות כזו בחירה... מה אכפת לך לחתום על הראשון. זה לא שאת מצהירה שמתישהו תתגרשי ממנו. זה רק בשביל לדעת שאם יש סיכוי קטן שלא ילך, החיים שלך לא יהרסו... ובכלל, זה טיפשי כל עניין הבחירה הזה והוא לא קיים לדעתי, אז אפשר להרגע. מה שכן- אני יודעת שיש מין הסכמים כאלה לפני החתונה שבהם מחליטים מראש איך הכסף יתחלק בין בני הזוג אם הם יתגרשו. זה נראה לי כמו צעד של אנשים שיודעים מראש שהנישואים האלה הם לא נצחיים. זה כבר יותר מדי לדעתי. אבל כל אחד והחלטותיו...

אפשר להצהיר על הרצון

אבל לרצון לא תמיד יש תוקף על הדברים שיקרו בעוד 40 שנה. לראיה, בארה"ב מתגרשים היום 50% מהנישאים בפעם הראשונה (שזה כולל את המדינות הפרימיטיביות שלהם), ו - 25% מוותרים מראש על הנישואין. מה שאומר שהרעיון הארכאי הולך ופושט לאיטו את הרגל.

אני מסכימה עם זה

אך הנקודה שלי הייתה שכשאת עושה צעד ומחליטה להתחתן את מביעה את הרצון שלך להזדקן עם האדם איתו את מתחתנת. זה לאו דווקא אומר כי אתם תזדקנו יחד ובשביל זה נועדו הגרושים אז בשביל מה עושים כפילויות ונותנים לך מסמך בו יש לך אפשרות או אין לך להתגרש בעתיד. זה אבסורד!

הספרנית

New member
ללא ספק מסמך המאפשר להתגרש

אנשים משתנים ואי אפשר לדעת מה יהיה עם השנים, הספרנית לא היתה רוצה למצוא את עצמה יום אחד סובלת בתוך מערכת היחסים שלה ללא יכולת להשתחרר ממנה. אם בן הזוג השני היה בוחר באופציה השניה זה היה מרתיע משהו, אבל לא ברמות כאלו שזה היה גורם למחשבות שניות בנוגע לאהבתו.

למעלה