שאלת סקר/התפקדות

shelycat

New member
שאלת סקר/התפקדות

נדמה לי לאחרונה שהצתרפו אל שורותינו לא מעט חדשות שלא קיבלו "שייבה" (לא נשואות רישמית) סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת מה היחס בין הנשואות "פורמלית" בפורום לאלו שעדיין לא קיבלו את חותמת הגומי הזאת. ושאלה ל"לא נשואות" פורמלית (למרות שחלק מהתשובות ידועות לי) האם חתונה פורמלית הוא משהו שאתן שואפות לקראתו?

נתפקדת בין הרווקות

וחתונה- אני מה פתאום?????????? שאני ארצה את ההצהרה לאהבת נצח קבל עם ועדה? או מסיבה עם 200 איש שאני אוהבת וחשובה להם? או, משהו ממש מגוחך, פעם אחת בחיים להרגיש כמו מליונרית, לבושה בשימלה של אלפי שקלים, ענודה ומתוכשטת עם איפור ושיער עשויים ע"י אנשי מקצוע. מה פתאום? למה שאני ארצה דברים כאלו?

gmgy

New member
חצי חצי

אחרי אזרחית לפני רפורמית זה נחשב?!

Hadar p

New member
לי זה ממש לא משנה אם בנינו יש כאלו

עם החותמת או בלי... כל אחת ואחת מאיתנו נמצאת במערכת זוגיות כולנו "באותה הסירה" לכן הפורום הזה לדעתי יכול לשמש כבית חם גם לנשואות כדת משה..... וגם לאלו שרוצות או לא....

shelycat

New member
הדר........

גם לי זה לחולטין לא משנה ובטח לא מפריע בייחוד לאור העובדה שבאמת נדמה לי שהדימיון באורח חיינו והדברים המשותפים רבים יותר מהשונה בין הזוגות, זאת באמת היתה שאלה של סקרנות לאור העובדה שגיליתי שגם אני שייכת למועדון "זיכרון העז" ופשוט לא זכרתי מי קשור למי, מי נשוי פורמלית (ומבחינתי פורמלית אומר טקס התחייבות אישית זה לזה בלי קשר לדת ולכן חתונה אזרחית/פורמלית/קונסרבטיבית/אורטודוקסית זה היינו הך בשבילי) ומי לא עשה את ה"צעד".

אוסנת123

New member
עוד רווקה מתפקדת!

וכמובן שכבר בכיתי פה מספיק על החתונה שלא באה...

איקוש

New member
היי. אני דיי חדשה ולא נשואה.

אז כנראה שאני מתאימה לתיאור. אנחנו ביחד יותר מ4 שנים. הם הייתי רוצה חתונה? לא כל כך חשוב לי. הייתי רוצה דירה משלי. זה חשוב. חתונה זה די סתמי לדעתי.

נשואה טריה

אבל לא רואה הרבה הבדל בין לפני לאחרי. ומי שיש בעיות עם החתן 5 דק´ עם שמוליק ותיהיו נשואים מאז שהוא החליט שהוא מתחתן הוא דואג שכולם מסביבו גם יתחתנו - גם כאלו שעדיין לא מצאו עם מי. אצלנו הוא זה שרצה בחתונה ואני לא כל כך כי רציתי באמת בית קודם אחרי זה זמן היה לנו בעיות עם הדוד שלי ודוד שלי ביקש שנתחתן אז אני לחצי קצת כי רציתי שנספיק כל עוד הוא חי אבל זה לא יצא אבל בכל זאת התחתנו. ועכשיו מחפשים בית. אז - נועה אוסנת איה (וסליחה עם שכחתי מישהי) רק תשלחו את הבעלים לשמוליק והוא ידאג לנושא. אורלי נ.ב. - כן דרך הרבנות וכל הכיף שבזה (בציניות, כן) אבל צהר קצת עזרו ולמקווה בכל זאת לא הסכמתי להיכנס.

למעלה