שאלת סקר (בערך)

B a m b i

New member
שאלת סקר (בערך)

הייתם שמים שיר של שאניה בתור מוזיקת רקע לסקס? ואם כן, איזה שיר??? לדעתי המוזיקה ששאניה עושה, היא מאוד רכה ונוגעת, ובגלל זה היא נעימה ברקע במצבי חרמנות. יאאאלה, מה דעתכם??

cosefi15

New member
חחח... איזה קטע..

גם אני חושב על זה לפעמים... לאו דווקא בקטע של סקס וכאלה ... המוזיקה שלה יכולה להשתלב בכל תחומי החיים וכן גם בקטע הזה .. זה יכול להיות סטם רומנטי... אז ככה יש לי כמה המלצות לשירים כאלה.. למרות שזה לא כל כך מתאים לפורום אני אכתוב את זה.. השירים הבאים מתאמים ( בעני ) למשחק המקדים, רומנטיקה וכו'.. ( אולי אני לא צריך לכתוב את זה פה.. ?! ..) : When You Kiss Me - Country Mix I'm Jealous - Country Mix Wanna Get To Know You That Good - Pop Mix Forever And For Always - Pop Mix You've Got A Way - Come On Over If You Wanna Touch Her, Ask! - Come On Over I Won't Leave You Lonely - Come On Over - Country Mix - יצא רק בארה"ב From This Moment On -Come On Over You're Still The One - Come On Over - כמובן... זה שיר חובבבבההה! לא משנה למה , כעצובים הוא עוזר מאוד, כששמחים, בכל מצב.. וגם רומנטיקה.. ועוד שני שירים שיכולים להתאים לנשים שבניכם.. שאני חושב שמתאימים במיוחד למה שביקשת.. Man! I feel Like A Woman! - Come On Over ( אם היא תגיד לך את זה .. תדע לך ששיחקת אותה.. חח
) That Don't Impress Me Much - Come On Over Don't Be Stupid - Come On Over זהו להפעם.. אגב אני חייב לציין משהו .. ההמלצות האלה פה של שירים הן לא בגדר של רק כל הרומטיקות וזה .. זה גם לכל מני מצבי רוח משונים שנופלים עלינו מדי יום כשהיום לחוץ , הבוס כועס , הספתא בעיצומים .. ( כמו הפירסומת ) קחו שאניה ותרגעוו..!

sharabigfan

New member
תשובתי../images/Emo176.gif

לפי דעתי השירים של שאניה,מאוד מאוד רומנטים זה דבר ראשון. כל מה שאנחנו עושים בדרך כלל מתבסס על "האהבה",כך שהנושא ברוב השירים של שאניה הוא האהבה. למשל השיר של The Woman In Me, רק מלשמוע אותו בלילה,לפחות לי גורם הרגשה מיוחדת,שאניה שרה בשיא העדינות,אבל עם שיא הרגש. אני לא יודעת איך אחרים מרגישים כלפי השירים של שאניה,אבל אני בטוחה שמשתמשים בשירים של שאניה לכל מיני "אקטים" מסויימים. You're Still The One שיר כל כך יפהפה ומדהים

למעלה