כיצד הגעתי להיות מטפל / יעוד בחיים?
שלום רב, אז מאיפה מתחילים.... מכיתה י´, בית ספר תיכון, מחויבות אישית ואז התנדבות במד"א במשך 3 שנים נפלאות בחיי. אח"כ צבא, יחידת חילוץ ברמת הגולן. משתחררים וחושבים מה לעשות אבל ההחלטה הייתה ברורה, חוזרים למד"א ואח"כ קורס פארמדיקים (12 שנה במקצוע), ואז מגיע יום שלא ישכח בחיים, פיגוע באזור בית עלמין ירקון יש מספר פצועים ואני איש הצוות הראשון שמגיע, אחד הפצועים שוכב רחוק, במורד הכביש, בדרך אליו... פגשתי בור שלא הכרתי אף פעם ואז.. פציעה קשה, סיבוך למחלה ארוכה הכוללת מספר לא מבוטל של ניתוחים וטיפולים קשים. עוברות להם עוד 3 שנים הכוללות ריתוק למיטה, החלמה קשה וממושכת, אמרו לי כי לעולם לא אוכל ללכת (מי יכול להגיד לי דבר כזה), ואז הילדה הקטנה חולה, המומחים אומרים אסטמה, אלרגיה לקרדית אבק הבית, ויש טיפול: אינהלציות, סטרואידים וטיפולים מוכרים... והיא עוד לא בת 3. אישתי אמרה... הולכים להומאופתיה, שאלתי האם מדובר במסעדה מיוחדת (סתם..). לא הכרתי בכלל את העולם הזה, עולם הרפואה המשלימה, כמובן עם המון ספקות והמון שאלות, היינו אצל הומאופתית מקסימה, הילדה קיבלה 3 טיפות על הלשון.. עבר חודש, עברו 6 חודשים בלי שום התקף... ואז החלטתי כי גם אני רוצה... אולי יעזור לי להחלים יותר טוב.. 4 חודשים מאוחר יותר התחלתי ללמוד הומאופתיה. נסעתי ברחבי העולם להכיר ולהתנסות בעולם הקסום הזה. למה אני מספר וחושף את הסיפור, כאשר אנחנו מדברים על רפואה הוליסטית אנחנו כולנו חייבים לזכור כי מדובר ברוחניות, מדובר בעולם של אנרגיות, וכל דבר, פשוט כל דבר שקורה לנו בחיים יש לו סיבה, לא תמיד נדע את הסיבה, והיא לא תמיד חשובה, חשוב להבין כי יש לנו משימה כאן, אנחנו צריכים לעשות את התיקון שלנו, להבין ולדעת כי אנחנו חלק מכל העולם, וכל מה שאנחנו עושים כאן משפיע על התינוק בדרום אפריקה, אם לא נבין זאת לא נבין אף פעם את הנושא של מחלות כרוניות ארוכות ועמוקות ומהי המשמעות של מחלות אקוטיות בחיינו ולמה אנשים מתים משפעת. אבל זה פרק ארוך ולא לעכשיו. כל אחד שאתם עוזרים לו, ולו במעט דעו כי זאת זכות גדולה להיות בעל יכולת לרפא. מאחל לכולנו שבת שלום רפואה שלמה לכל הפצועים בחברון והשתתפות בצערם של משפחות ההרוגים. שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.