שאלת ספוילר

faith2

New member
שאלת ספוילר ../images/Emo58.gif

ראיתי תמונה באתר של השבט מאווד עצובה, שרואים את ריאן בזרועותיה של סלין, זאת ממש נראית סצינת מוות...הוא ימות???

THEchosen1

New member
תשובת ספויילר ..

גם לי לא ידוע ( האמת , לאף אחד לא ידוע ) אם ראין חי או מת , מה שאני כן יודעת זה שהוא יעלם בעונה 4 .. בתמונה שראית סלין עם שיער קצר ? ראין שינה איפור ? ככה את יכולה לדעת האיזה עונה צולמה התמונה ואם ראית אותה כבר ... אולי זו תמונה ישנה .. או אולי חדשה .. תבדקי

אמבר 13

New member
../images/Emo58.gifה-ק-פ-צ-ה

ראיו ייעלם עוד באמצע עונה 3. ואף אחד לא יודע אם הוא מת או לא

shir 91

New member
אמבר אני רוצה להוסיף ש..ספוילר

יראו אותו עומד על גשר..אתם מבינים כן??יפה!!

ספוילר. לא סתם ככה אלא ש..

הוא עומד על גשר כשהוא מביט למטה..ומתכופף יותר מדי..בלשון המעטה!

YONI567

New member
ראיין לא עוזב, באמצע...../images/Emo58.gif

חברים,ראיין כולה עובר איזה משבר בעונה השלישית ועוזב כדי לחפש את עצמו... יותר נכון להתאבד אז הוא רוצה לקפוץ מאיזה גשר ואז סלין באה ומצילה אותו, אני לא יודע אם הוא ימות אב לבפרק סיום העונה השלישית סלין היא זו שנפצעת לדעתי, בעצם אולי זה הוא, שמישהו יעזור לי כאן??? בכל מקרה מה שאני זוכר זה שהיא (בהריון) נפצעת או משהו ואז הוא בא להציל אותה ולדעתי היא עוברת הפלה "טבעית" בכל מקרה...

NeMy

New member
../images/Emo32.gifYONI?????????

in the kama sutra, yoni means vagina.. is that it? or am i just crazy? or is your name yoni and im just way 2 horny 2 answer anything?......

YONI567

New member
ממש לא

מאיפה בא הרעיון הטפשי, הכי הרבה יוני זה קיצור של יונתן

אמבר 13

New member
אני לא יודעת למה אתם ../images/Emo58.gif

התכוונתם אבל...סלין הפילה בגלל שהיא רצה במדרגות אחרי שהיא רבה עם אליס ונפלה, אבל בקשר לראין אני יודעת שסלין הלכה לחפש אותו בסוף עונה 3, בגלל שג´ק אם אני לא טועה או קלואי אמרו לה שהם לא ראו אותו, בקשר להתאבדות זה לא ממש נכון, ראין התפרץ באמצע משהו שהנחברים עשו ואז הם לקחו אותו לאך שהו ואז כבר לא ראו אותו...

למעלה