שאלת סליידרס

ננסק

New member
שאלת סליידרס

מישהו הצליח להריץ מערכה בסגנון סליידרס? הכוונה היא למד"ב קל של מעבר בין מימדים: פה ושם אלמנטים פנטזיים ומוזרים, אבל בעקרון הכל די שגרתי ופשוט Altrnate Earth שכזה. ואם כן, מה היו הדמויות שלכם? ראיתי היום סליידרס, ופתאום הבנתי כמה שהדמויות שלהם -מתאימות פיקס- למערכה הזאת. דמויות אחלה.

pumiforever

New member
../images/Emo2.gif אתה אולי לא תאמין אבל ...

גם כשאני ראיתי את בסדרה (אתמול) בדיוק חשבתי (בערך) על אותו הדבר: איך שלכל דמות שם יש את התפקיד שלה שבלי התפקיד הזה, הם לא היו יכולים להמשיך לחיות. זה נשמע דבא מאד, אבל מאד אדיר! והייתי רוצה גם כן לנסות לשחק בזה, כך שאני
העניין,מי עוד?

shlomz

New member
חשבתי על רעיון שכזה

בזמנו, ניסיתי לתכנן RPG בסגנון. התבססתי על המנוע של "The End" (למי שמכיר - מצוין למשחקים "מודרניים/ראליסטיים"). הבעה העיקרית שנתקלתי בה, היתה איך להכניס את אלמנט הזמן למשחק (זמן מוגבל בכל יקום, עד לפתיחת השער). בכל מקרה, אני מאמין שהכוח של הסדרה הוא בהכנסת וריאציות על דברים שהדמויות מכירות היטב - משפחה, מקומות, אנשים מפורסמים, מערכות חברתיות, אירועים היסטוריים וכיוב´... לכן, על מנת שהמשחק ישחזר חלק מהקסם של הסדרה, הוא חייב להיות מבוסס על הסביבה הביתית של השחקנים - במקרה שלנו (של רוב השחקנים, לפחות) - הארץ. מישהו היה מעונין לשחק בדבר כזה?

Sabre Runner

New member
גם יכול להיות רעיון טוב.

בואו תנסו להריץ את זה בפורום. הא-הא! זה נשמע מצחיק נכון?
אבל אם תשים לב, השעון שלהם הוא רק מכשיר עלילתי. הוא נגמר בדיוק בזמן הנכון והשער שלהם נשאר פתוח בדיוק מספיק זמן. הבעיה יכולה להיות, באמת, לדעת מראש כמה זמן זה הזמן הנכון אבל אני בטוח שאפשר להתגבר על זה.

l o s t

New member
אתה יודע בתפוז מבקשים ....

לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז. ילד רע שככמותך !

pumiforever

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif

כל הכבוד לדרקון הנעלה שמחק את כל ההודעות שחזרו על עצמן! * פומי מקריב את לוסט לדרקון *

Sabre Runner

New member
זה לא אשמתי.

זה אשמת המערכת הגרועה של תפוז שמתאכזרת למוזילה שלי. וחוץ מזה, נראה לי שההודעות האלו נמחקות מהר מדי בשביל שזה יהיה יותר משגרה אוטומטית. (תקנו אותי אם אני טועה)

pumiforever

New member
הן לא נמחקו אוטומטית ...

או הדרקון הנעלה, או אחד מעוזריו מחקו אותן ...

pumiforever

New member
טוב חבר´ה ... כמו תמיד ...

אני אקח על עצמי את התפקיד של הבנאדם האחראי ואנדב את עצמי לתפקיד של שה"מ...
מי שרוצה לשחק שידבר איתי באיסיקיו: 167136102 או במסרים ... נקווה שזה יצליח ...

|עוף| (צריך להיות סימן כזה) לפומי

תוכל בבקשה לקצר את החתימה שלך? היא תופסת לי ת כל המסף כל פעם שאני קוראת הודעה שלך... תודה, דרקו

l o s t

New member
ועוד משהו ..... מילאא זה היה חתימה

נורמלית . אבל אתה מצטט ! ממי ? מהמפגר אמינם !

למעלה