שאלת סיפתח

שאלת סיפתח

כולנו יודעים שוולדי הוא הרי טום רידל, אז איך זה שבפרק הראשון בספר ארבע רשום שהמשרתת מצאה את כל משפחת רידל ללא רוח חיים..וביניהם גם וולדי כאילו איך יכול להיות שהוא מת? מה הוא הרג את עצמו? אגב אם פרט זה מוסבר בספר 2 או 3 אז בבקשה להסביר לי כי לא קראתי אותם *מרכין שוב את הראש*

הוווי...

ספר 2 יהרס לך! נו, טוב... בספר 2 וולדי נפגש עם הארי בצורה הטום רידלית שלו ואומר לו שהוא נקרא טום רידל ע"ש אבא שלו-שהיה מוגל וברח מאמא שלו אחרי שגילה שהיא קוסמת. הסבר-וולדילה בא למשפחת אביו-אחרי שברח מהם או משהו ורצח אותם...! -ליאת-

o.h

New member
תקרא את הספר השני מיד!

(ואחריו את השלישי) וולדי נקרא על שם אבא שלו שאם עד עכשיו לא נחשת שמו הוא....... טום רידל וולדי הרג את אבא שלו וההורים שלו (סבתא וסבא של וולדי) הא! או<פ>יר

Nagini Potter

New member
וגם כאן יש בעיה......

וולדי יקירנו הוא בן 60+..... גם אבא שלו, וגם הסבים שלו, הם מוגלגים. כמה הם יכולים לחיות, כמה?? טוב, אז נניח שאבא שלו הוא נס רפואי והוא חי הרבה..... אבל אני עוד לא ראיתי אדם בן שישים שהסבים שלו עוד חיים!!!! Nagini Potter

fluppster

New member
זה לא היה ככה!

הוא הרג אותם כשהוא היה צעיר! הוא הרג אותם זמן קצר אחרי שאבא שלו עזב אותו, אני חושבת. ככה שזה דווקא כן מסתדר מבחינת גילאים. חן

Nagini Potter

New member
המ....

אכן, שכחתי שעבר זמן מאז........ אבל לא, וולדי לא רצח את אבא שלו זמן קצר אחרי שהוא נטש אותו, כי אבא שלו נטש אותו עוד לפני שהוא נולד..... Nagini Potter

o.h

New member
למישהו יש מושג

בן כמה היה טום רידל כשוולדי הרג אותו? זה היה כתוב בספר?

Hermione

New member
אבל..לא!

הוא לא רצח אותם כשהוא היה בן 60+, כלומר, בתקופה הנוכחית, אלא כשהוא היה נער! כשהוא גמר את הלימודים שלו בהוגוורטס, מה שאומר שהוא היה בן 18 בעיירך, אז אב6א שלו בן...נגיד 40, וההורים של אבא שלו בני 70. האבא ברח מהאמא כשגילה שהיא מכשפה, וגם לו קוראים טום רידל. טום רידל ג´וניור (וולדי, בשבילך) בא מתוך כעס כשהיה בן 18 בערך ורצח את אביו (40) ואת הסבתא וסבא שלו. וזהו. בינבינותם?

למעלה