שאלת סטטיסטיקה

babytogo

New member
שאלת סטטיסטיקה

האם יצא לכם לחשב כמות צפיות אל מול כמות מכירות? כלומר X צפיות מניב Y מכירות. זה מעניין אותי לדעת למרות שאני מניחה שזה משתנה מחנות לחנות. אני אשמח לשמוע נוסחאות ממוצא (נראה לי שהמצאתי עכשיו מינוח סטטיסטי חדש...)

Lilach O

New member
אצלי אין קשר..בינתיים

יש לי למוצר מסויים מעל 300 צפיות, 16 לבבות ואף לא מכירה אחת....

לב ו זהב

New member
לילך, זה בהחלט עניין של זמן. מציעה לך להוסיף

פריטים. לדעתי יש מעט מידי מבחר וזה פחות מוכר. תנסי להגיע לפחות לשני עמודים. הדברים מקסימים!

Lilach O

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif

אני בהחלט מתכוונת להוסיף דברים חדשים ולהגדיל את המבחר .. אבל את בטח יודעת איך זה .. רעיונות יש המון אבל זמן ליצור .. שם הבעיה (וגידול ילדים, במיוחד ילדים מתחת לגיל שנתיים ובנים בגיל ההתבגרות, זה עבודה במישרה מלאה עם הפנייה קבועה לסופי שבוע במחלקה הסגורה) אבל לאט לאט נגיע גם לזה
אני חייבת עוד כמה שעות ביום!! ואם כבר מדברים על מבחר - שאלה: האים עדיף להתמקד ב- 3 קטגוריות לדוגמה ולמלא אותם במוצרים דומים שבעצם רק הצבעים משתנים או אולי עדיף יותר קטגוריות של מוצרים שונים שבתוכם פחות פריטים? סיבכתי?

לב ו זהב

New member
אני מאמינה שאת הנוסחה מוצאים תוך כדי....../images/Emo13.gif

אני ממש מאמינה, אחרת הייתי מתייאשת כבר עשרות פעמיים עד עכשיו. ולשאלתך: אולי תסתכלי על חנויות מצליחות בתחום שלך ותראי מה קורה אצלהם? אני באופן אישי הייתי רוצה לראות מגוון של קטגוריות. כך זה נותן אפשרות לבקש הזמנה בצבע אחר. ד"א, במחלקה הסגורה, יש המון זמן ליצור, לא?

babytogo

New member
לא זאת ההשאלה

לא התכוונתי צפיות פר מוצר. התכוונתי צפיות כלליות חודשיות לחנות. כלומר (לצורך העניין) 20,000 צפיות בחודש מניבות 500$ ביחס ישיר לזה ש- 40,000 צפיות מניבות 1000$. האם יש למישהו נוסחה כזו לחנות שלו?

chop007

New member
גם אני שואלת את עצמי את אותה השאלה לפעמים....

לפעמים נראה לי שהרבה צפיות מביאות את ההפך.... דווקא שיש שבוע עם פחות צפיות , יש יותר מכירות.... בקיצור, לא עזרתי לך...כי אני עדיין לא מצאתי את התשובה לX ו-Y.....

Lir20031

New member
לא יכול להיות שזה לא יהיה קשור.

זה כמו שתישאל השאלה אם יש יחס ישר בין כמות הנכנסים פרופר לחנות רגילה, וכמות הקניות. זה ברור שכן.

babytogo

New member
לילך יצאה לי תשובה ממש ארוכה אז שלחתי לך קונב

קונבו

onor

New member
בדקתי עכשיו את היחס שלי

ואני לא מוצאת קשר ישיר. למשל בספטמבר ובאוקטובר היו לי אותו מספר של כניסות לחנות. בספטמבר היו לי 5 מכירות ובאוקטובר 16 מכירות. והכי מוזר שבספטמבר היו לי פי 2 לבבות על החנות מאשר באוקטובר....

למעלה